RTC pres. Rude Tune Cares

  From until   www.facebook.com/…/1465478660176219  
Laikunlava, Tampere   Show map

Oletko huolissasi heikompiosaisista, mutta et tiedä miten auttaa? Nyt siihen on mahdollisuus, ja samalla voit itse pitää hauskaa!

Rude Tune Crew löi lapasensa yhteen ja päätti osallistua paremman huomisen luomiseen tasapuolisesti kaikille. Järjestämme ilmaisen ja kaikille avoimen puistokonsertin keskellä Tampereen sykettä Laikunlavalla, sillä mikä olisikaan parempi sijainti tällaiselle tapahtumalle kuin kauniin kaupunkimme ytimessä?

Esitämme päivän aikana helposti kuunneltavaa ja tanssittavaa elektronista musiikkia DJ-kollektiivimme voimin ja samalla keräämme vapaaehtoista kolehtia, joka lahjoitetaan lyhentämättömänä Tampereen Diakoniatyölle. Nyt siis jokaisella on mahdollisuus kantaa kortensa yleisen hyvinvoinnin kekoon lahjoittamalla tähän vapaaehtoiseen keräyslippaaseen. Otamme vastaan ainoastaan käteistä. Tapahtumasta aiheutuvat kulut maksamme itse.

Koska tapahtuma on kaikille avoin ja perheystävällinen, pyydämme teitä nauttimaan mahdolliset alkoholituotteenne tapahtuma-alueen ulkopuolella. Pyydämme myös, että huomioitte lapsiperheet siirtymällä tupakoimaan lasten välittömästä läheisyydestä.

Mikäli haluatte tai yrityksenne haluaa osallistua ohjelmatarjontaan esim. tuomalla sisältöä erityisesti lapsille, olettehan yhteydessä Rude Tune Crew'hun tai Pasi Pajumäkeen.

Tapahtumassa teitä viihdyttävät kollektiivimme piinkovat DJ:t:

Mark Ember
Escapist b2b Pootis (Drum & Bass)
Sergei Sativa (House)
Odditude (Deep House / Tech house)
Anticue (Deep House / House)
Zuwando (Deep House / House)
Newinski (Progressive trance)

Pidämme oikeudet muutoksiin.
Emme vastaa yleisön omaisuudesta.

Rude Tune Crew ei edusta uskonnollista tai poliittista kannanottoa.