Holtiton. w/ DJs OlliS & Oded Peled

  From until   Buy tickets   www.facebook.com/…/109152073082356  
Paulig Kulma, Helsinki   Show map

Holtiton on terveysvaikutteinen klubitapahtuma, jonka paluuta on odotettu hartaasti. Aiemmilla kerroilla loppuunmyydyt juhlat saavat jatkoa tuoreessa ja kauniissa lokaatiossa!

Uusiin ystäviin tutustuminen, tyylikäs musiikki, tanssiminen ja herkuttelu ovat parasta virkeässä mielentilassa ja kauniissa ympäristössä. Tarvitsemme uudenlaista juhlimista, uusia tapoja boostata energiaamme, nauttia hedonistisista mauista ja mahdollisuuden herätä seuraavana aamuna täysin freesinä! Koe kaikki tämä ennennäkemättömässä klubielämyksessä perjantaina 08.09.2017. Takaamme Holtittoman Sober Clubbing Experiencen!

Illan tarjoilun kuratoi uuden tapahtumapaikan, Paulig Kulman keittö, josta vastaavat tietenkin Pure HEROn asiantuntijat. Tälläkin kertaa kahvilan valikoimaa on säädetty yleisöpalautteen mukaan entistäkin muhkeammaksi. Tiskiltä saa halutessaan niin tanssimista vauhdittavaa janojuomaa kuin energisoivia makupaloja. Lipun hintaan sisältyy avajaisdrinkki. Lisätietoa illan antimista pian tällä sivulla.

Musiikista vastaa tuttuun tapaan Holtiton. resident-DJ Olli Sovijärvi eli OlliS yhdessä Magnesia-festivaaleilta tutun Oded Peledin kanssa. Myös biohakkeriskenessä tunnettu Sovijärvi teki huikean comebackin deckien ääreen Holtittoman avajaisissa lähes kahdeksantuntisella setillään pitkän soittotauon jälkeen. Peled on nähty viime vuosina legendaaristen yökerhojen DJ-kopeissa Ääniwallista Lontoon Ministry Of Soundiin. Odedin setissä on odotettavissa myös herrasmiehen itse tuottamaa ja sielua hyväilevää äänimateriaalia!

Tapahtumaan on paikkoja erittäin rajallinen määrä. Liput myydään ennakkoon osoitteessa: https://www.ticted.com/fi/events/4169

Tiloissa ei ole anniskelua. Myynnissä on kuitenkin koko illan ajan Helsingin parasta kahvia, erilaisia janojuomia, smoothieita ja maistuvia makeita ja suolaisia makupaloja.


Holtiton. in a nutshell:

Paikka: Paulig Kulma
Aika: perjantaina 08.09.2015 klo 2100 - 0200
Liput: 18 € + toimitusmaksu ennakkoon osoitteesta: https://www.ticted.com/fi/events/4169
HUOM: Ennakkolippu sisältää tervetuliaisjuoman!
DJ:t: OlliS (Holtiton. Frisky Radio) & Oded Peled (Magnesia, Misc. Management)

Tapahtuma on K-18.

Tapahtuman mahdollistaa Lifted.fi, Pure Hero ja Paulig Kulma. Tapahtumatuotanto: Rito Secreto.

Tervetuloa Holtittomiin!