Electroacoustic improvisations

  From until   www.facebook.com/…/224175421424786  
Lemu, Finland, Lemu   Show map

Elektroakustisia esityksiä upeassa keskiaikaisessa kivikirkossa:

21:00 Mesak
21:20 Jukka Hautamäki
21:40 Umpio

- Umpio ei ole Pentti Dassumin taiteilijanimi, vaan asia, jota tehdään. Se on romuisan äänitekstuurin kirveellä veistetty keittopiste, jota navigoidaan kontaktimikeillä, kaseteilla ja rätisevillä sähkölaitteilla monona.

- Ääni- ja kuvataiteilija Jukka Hautamäki (s. 1971), asuu ja työskenteleee Helsingissä. Hautamäen live-elektroniikka esitykset ovat mikrotason tutkimusmatkoja elektroniseen ääneen ja sähköenergiaan.

Hänen livesettinsä rakentuu DIY soittimista, joita hän manipuloi reaaliaikaisesti uudelleenkytkemällä elektroniikkapiirejä. Musiikkityyli on minimalistista ja rönsyilevää ambient noisea. Hautamäki on esiintynyt lukuisia kertoja Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Lisätietoa: jukkahautamaki.com

- Modernin suomalaisen konemusiikin nollapisteestä Turusta kotoisin oleva Mesak on tehnyt pitkän uran suomalaisen elektronimusiikin kiinnostavimmilla laidoilla gallerioista klubeihin. Soolouran lisäksi tyylejä ja nimiä on riittänyt Mr Velcro Fastenerin elektro-paukutuksesta, etnoräppiä esittävään Ya Tosibaan ja Harmönia-yhtiön kieroon downbeatiin. Lemun kirkossa Mesak soittaa syntetisaattori-improvisaation.

Tapahtuma on osa Maskun seurakunnan Musiikkia kesäyössä 2017 -sarjaa.