Kbp2017 - Unelmien Sielunmessut

  From until   www.facebook.com/…/1552320301498743  
Alppilan kirkko, Helsinki   Show map

Yhteisöllinen kaupunkifestivaali Kallio Block Party 2017 vaihtaa jälleen liikenneruuhkat musiikkiin, tanssiin ja kesäiseen juhlatunnelmaan. Tällä kertaa Sturenkadun ympäristössä järjestettävä maksuton kaupunkifestivaali tarjoaa ohjelmaa yli kymmeneltä lavalta.

Unelmien sielunmessut valtaa ja muuttaa Alppilan Kirkon elektronisen musiikin pyhätöksi Kallion Block Partyjen yhteydessä. Unelmien sielunmessut ovat juuri sitä miltä se kuulostaakin - elektronista musiikkia kirkollisessa miljöössä, jossa kosketetaan jokaista sielua musiikin voimin.

Jokainen artisti, joka nähdään ja kuullaan siellä, tuo oman twistinsä ja lisänsä tähän uniikkiin tapahtumaan. Musiikkia ja äänimaisemia ambientista teknoon, tunnelmointia sekä fiilistelyä. Tule kokemaan kuinka moderni musiikki ja perinteinen kirkko kohtaavat, tule sellaisena kuin olet!

ALEKSI MYLLYKOSKI + TAPANI RINNE + KONSTA "MUFFLER" MIKKONEN (LIVE)
SONJA ARGILLANDER + HILLA LIILA
NIKLAS WIIK
ALEC HALL
TIBERIUZ
TONY SILANTO
INDIVIDUAL DJ

Katujen hiljentyessä juhlat jatkuvat virallisilla jatkoilla Kulttuuritalolla. Luvassa on elektronisen musiikin ja yli 2000 tanssijan bileet neljällä eri lavalla. Ethän siis jää ilman lippua!
-#KBP2017 Jatkot: http://bit.ly/2u2LSuc
-#KBP2017 päivätapahtuma: http://bit.ly/2so4ebV