Dimensio: Drum'n'bass w/ Mizfire / Trisector / Hitdogi

  From until   www.facebook.com/…/2039866542916089  
Kerubin Kellari, Joensuu   Show map

Joensuun kesähulinoiden jälkeen Fiktio ry jatkaa elokuussa syksyn ensimmäisellä Dimensio-klubilla Kerubissa. Homman nimi tällä kertaa on paljon toivottu drum'n'bass, jonka viimeisimmät tuulet ja kovimmat raidat tanssikansalle tarjoilevat helsinkiläiset dj't Trisector ja Mizfire! Kotikentän edustuksesta vastaa Fiktion d'n'b -vastaava: dj Hitdogi. Tapahtuman visuaalisen ilmeen virittää huippuunsa pitkän linjan helsinkiläinen video-jockey VJ Indigo.

Gonna be massive!

TIMETABLE:
22.00-23.30 Hitdogi b2b MusastiK
23.30-00.30 Mizfire
00.30-02.30 Trisectorr
02.30-03.30 Hitdogi

■ Trisector (Bassoradio, DSCI4, Med School, HKI) ■
https://trisector.bandcamp.com/

https://www.mixcloud.com/trisector/

■ Mizfire (Standard Helsinki, HKI) ■


■ Hitdogi (Fiktio) ■


Visuals:
■ VJ Indigo ■
■ Fiktio Deko ■

Dimensio: Drum'n'bass
18.8.2017 @ Kerubin Kellari
Siltakatu 1, Joensuu
K-18

Tickets 5 €

:::::::::::::::::::::::::::::

■ Trisector (HKI) ■

Trisector, virallisesti Otto Andelin, joutui junkkakärpäsen puraisemaksi 90-luvun lopulla. Samoihin aikoihin kotiin tuli myös ensimmäinen PC, johon oli tietysti pakko hakea Fast Tracker -musiikkisofta sekä sampleja.

Ensimmäiset vinyylijulkaisut tulivat vuonna 2004 osana breakbeat- ja dubstep-duo Takomoa. Drum'n'bassin pariin Otto palasi tuotantohommissa 2008 jolloin syntyivät mm. biisit Lifeforms ja Morning Rain, jotka sittemmin näkivät päivänvalon Hospitalin alalabelilla Med Schoolilla.

Nämä ja muut biisit ovat saaneet dj-soittoa mm. London Elektricitylta, High Contrastilta, Blu Mar Tenilta, Chris.SU:lta, Quadrantilta, Survivalilta ja Resolta.
Oman musiikin tuottamisen lisäksi Trisector houstaa Science Hki -kollektiivin kanssa kuukausittaista ohjelmaa Bassoradiossa. Viime vuonna legendaarisella DSCI4-levymerkillä ilmestyneen Escapism EP:n jälkeen Trisector on ollut tauolla Oton keskittyessä syväluotaavaa dnb-soundia luovaan Out Of Fuel -projektiin DJ Maticin kanssa.
Trisectorin uusintavisiitti Joensuuhun onkin harvinaista herkkua.

Luvassa on rautaisannos kolisevia rumpuja ja murahtelevia bassolinjoja vuosituhannen vaihteen techstepin ja neurofunkin hengessä!

■ Mizfire (HKI) ■

Paula Finer oli ollut jo pitkään drum & bassin suurkuluttaja ennen kuin hän vuonna 2013 sai idean opetella levyjen pyörittäjäksi itsekin. Parin vuoden treenaamisen ja kavereiden bileissä soittamisen jälkeen hän pääsi soittamaan ensimmäisen julkisen keikkansa jo edesmenneen Mbarin terassille Vappuna 2015 ja Mizfire oli syntynyt.

Viimeisen kahden vuoden aikana Mizfire on lunastanut paikkansa Suomen drum & bass skenessä ja soittanut ympäri Suomen erilaisissa tapahtumissa pienistä metsäfestivaaleista aina isoihin klubitapahtumiin asti. Hän on päässyt samoille lavoille nimien kuten Enein, Kasran, Hyroglificsin, Atomic Hooliganin, Mistabishin, MC Motan, Dexcell:n, L.A.O.S:n, Deadcoden, Physicsin ja Burman kanssa. Mizfireä ovat tukeneet mm. Missrepreset Jungle Drum&Bass UK:lla, Dj Orion Ylex:llä, Physics Bassoradiolla, Kaaosradio, Drop Zone, Rumble Recordsin Dj Destroy, The Circuit, Time Tunnel, Entropy ja moni muu. Mizfire voitti ensimmäisen Drop Zonen järjestämän DJ-kilpailun vuonna 2015 ja hänet valittiin myös yhdeksi YleX:n Tulevaisuuden Toivoksi vuonna 2016. Uusimpana valloituksena hän pääsi mukaan Standard Helsinkiin ja yhdessä L.A.O.S.:n, Wispyn ja Maticin (Out of Fuel) kanssa he järjestävät kuukausittaisia drum & bass bileitä Merikerhossa Helsingissä.

Mizfire soittaa melodista ja energistä rumpubassoa laidasta laitaan. Hänen tyylinsä vaihtelee rennosta liquidista aina rankkaan neurofunkkiin asti. Seteissään hän esittelee mieluiten uusia biisejä drum&bassin eri alalajeista ja nauttii kaikista eniten siitä, että saa ihmiset tanssimaan. Juuri tästä syystä hän alun perin aloittikin DJ-uransa, rakkaudesta rumpubassoon ja sen tahdissa tanssimiseen.

■ Hitdogi (Fiktio) ■

Hitdogi on Fiktion resident dj, jonka rumpubasso-settejä olemme saaneet fiilistellä aiemminkin. Tälläkin kertaa tanssilattialle saadaan varmasti vipinää, kun Hitdogi nostaa illan lämpöjä rullaavalla neurofunk meiningillään!
:::::::::::::::::::::::::::::