Pure Black Presents: The YellowHeads !

  From until   Buy tickets   www.facebook.com/…/143134376234542  
Kaivohuone, Helsinki   Show map

Pure Black palaa pienen ‘kesätauon’ jälkeen Helsingin Kaivohuoneelle Lokakuun 7. päivä ja vieraaksi saapuu erittäin kova The YellowHeads tekno duo, joille tämä on myös ensiesiintyminen Suomessa!

Tämä salaperäinen naamioitu yhtye on ollut tekno skenen valokeilassa jo pitkään huippujulkaisuillaan, ja heidät tunnistetaankin tummasta ja tunnelmallisesta teknosta jossa on myös vaikutteita Retrosta. The YellowHeads on julkaissut mm. Toolroom, Tronic, 100% Pure, Kraftek, Phobiq sekä heidän omalle Reload Records levy-yhtiöille.
Yhteistyötä ja remixejä he ovat tehneet mm. Moby, Alex Bau, Joey Beltram, Mark Broom artistien kanssa.

Vuonna 2014 heidät rankattiin sijalle #34 maailman parhaimmat Tekno artistit listalle, ja heidän hitti ‘Submerged’ oli useamman viikon ajan sijalla #2, ja päätyi myös legendaarisen Carl Coxin soittoon moneen kertaan!

Kotimaisista artisteista nähdään Pure Blackin perustaja ja jo yli vuosikymmenen kokemuksen omaava Ozzy Sahin. Bulgarialaista alkuperää oleva Robert Vasilev, joka on tullut varmasti tutuksi nostattavalla Tekno soundillaan ja julkaisuillaan mm. Bosphorus Underground, Eclipse ja RIOT levy-yhtiöille. Suositun LNK klubin KRUT synkällä ja vauhdikkaalla Tekno soundillaan, joka on julkaissut labeleille, kuten 303lovers, Beatfreak ja pääartistin omistamalle Reload Records levy-yhtiöille. Pure Blackissä jo moneen kertaan, sekä muutamaan otteeseen edesmenneessä Club R3D:ssä esiintynyt ja deepistä Teknosta tuttu Adverkka. Club Vaticanin Voodooroomista tuttu resident DJ Rami Colom, joka on myös aktiivisesti soittanut monissa eri tapahtumissa pääkaupunki seudulla. Menevää Tech ja Tekno tyyliä soittava Deloop. Patrik Vespignani ja DJ Tiger jotka huolehtivat illan avauksesta.

LINE UP:

✪ THE YELLOWHEADS (ESP)
Toolroom / Tronic / Reload / 100% Pure
https://www.facebook.com/TheYellowHeads/


✪ ROBERT VASILEV
Bosphorus Underground / Eclipse / RIOT
https://www.facebook.com/djrobertvasilev/


✪ KRUT
Joiku Musik / 303lovers / Reload Records
https://www.facebook.com/krutmusic/?fref=ts


✪ OZZY SAHIN
Pure Black
https://www.facebook.com/DjOzzyS/?fref=ts


✪ ADVERKKA
Pure Black
https://www.facebook.com/adverkka/?fref=ts


✪ RAMI COLOM
Pure Black
https://www.facebook.com/rami.colom/?fref=ts


✪ DELOOP
Pure Black
https://www.facebook.com/Deloopofficial/?fref=tshttps://soundcloud.com/samikujis

✪ DJ TIGER
Pure Black


✪ PATRIK VESPIGNANI
Pure Black


LIPUT
Ennakko: 10€
Ovelta: 14€

Precision Audio.
Artwork by: Imagine LAB.
Sponsored by: Sound Platinum Deejay.
Lumidor Lights.