Weekend Festival Pre Tour - Kuopio

  From until   www.facebook.com/…/1163411930432068  
Puikkari Kuopio, Kuopio   Show map

WEEKEND FESTIVAL PRESENTS - OFFICIAL PRE TOUR
Lauantai 1.7.
Puikkari, Kuopio
Klo 22-23 Vapaa pääsy!
Liput: 5 e
K-18

Maista pala Weekend- elämystä virallisella Weekend Festival pre tour kiertueella! Kiertueella nähdään kotimaisien eturivin artistien lisäksi myös silmiä hivelevä visuaalinen toteutus. Eikä siinä vielä kaikki, tapahtumassa tullaan myös arpomaan lippuja kesän Weekend Festareille!

KUOPION TAPAHTUMAN PÄÄESIINTYJÄT:

▸ PROTEUS
www.facebook.com/proteusfinland

▸ TEMPER2
www.facebook.com/Temper2

+support:
▸ HUGE HEFNER
▸ DJ NDE


PROTEUS on yksi Pohjoismaiden menestyneimpiä ja arvostetuimpia rankemman elektronisen musiikin artisteja. Proteus on esiintynyt 23 vuoden uransa aikana ympäri planeettaa ja on valittu kaksi kertaa maailman parhaaksi rankemman elektronisen musiikin DJ:iiksi. Vaikka Proteus tunnetaankin parhaiten DJ:iinä, esiintyy hän myös harvakseltaan yhdessä koko live bändinsä voimin. Proteuksen livekonsertti yhdistää räjähtävällä tavalla hardcore teknoa ja industrial metallia, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi!

TEMPER2 teki lopullisen läpimurtonsa vuonna 2013 radiohitillään “Creator”, josta lähtien 100 keikan vuositahdilla TEMPER2 on nähty sekä isompien festivaalien että klubien lavoilla. Uusin hittisingle “Irrottaa ja Tippuu” julkaistiin elokuussa 2016 singoten Suomen iTunes- listan sijalle #1, sekä tiheään radiosoittoon.

HUGE HEFNER on helsinkiläinen tuottaja/dj, jolla on pitkä ja monimuotoinen ura musiikin parissa. Syksyllä 2015 hän liittyi Oliver Heldensin, Hardwellin ja kumppanien seuraan NRJ Extravadancen residenttinä ja hänen miksauksensa soivat kuukausittain NRJ Finlandin taajuuksilla. Hugen debyyttisingle, Ousnap!:n ja Neean tähdittämä, ”Foe” julkaistiin joulukuun alussa 2015 ja se nousi suoraan Suomen iTunesin latauslistan toiseksi ja soi mm. Voicen ensireaktiossa. Viime vuonna Huge julkaisi useita remixejä, sekä ”Love you better” -singlen, joka käväisi myös Suomen top 50 listalla. Tänä vuonna miehen tuotantoa voi kuulla mm. Ruman Wasted -biisissä ja syksyllä julkaistavalla debyytti-EP:llä. Hugen tuotantoa on kuunneltu spotifyssä ja muissa streamauspalveluissa jo yli puoli miljoonaa kertaa.


Yhteistyössä: Heineken, Loop, YleX ja TLC