Summervibe Festival 2017

  From until   Buy tickets   www.facebook.com/…/411790305868945  
Hernesaaren Ranta, Helsinki   Show map

SUMMERVIBE Festival
22.7.2017
Hernesaaren Ranta, Helsinki
Ikäraja: K-18
Liput: 29 €
Liput osoitteessa: www.ticketmaster.fi/event/209989

SUMMERVIBE FESTIVAL on pääkaupunkiseudun suurin hip hopin, indien ja kesäisen housen ympärille rakentuva tapahtuma, joka tarjoaa urbaaneille aikuisille monipuolista musiikkia ja rentoa yhdessäoloa koko kesäpäivän Hernesaaren Rannassa. Monipuolisen musiikkitarjonnan lisäksi merellinen Hernesaaren Ranta tarjoaa vierailleen tasokkaan ravintolatarjonnan laadukkaista drinkeistä aina shampanjabaariin asti.

SUMMERVIBE toivottaaa sinut tervetulleeksi viettämään unohtumatonta kesäpäivää! Kerää kaverisi kasaan ja ottakaa suunnaksi SUMMERVIBE!

ESIINTYJÄT:

REINO NORDIN
Ehkä tämän hetken kovin suomalainen hittitehdas Reino Nordin on raivannut tiensä jokaisen listan kärkeen hittisinkuillaan kuten “Antaudun”, “Kosketa” ja “Kato mua silmiin”. Modernia poppia tanssittavalla house –twistillä tarjoileva Reino oli SUMMERVIBE -yleisöäänestyksen ylivoimaisesti toivotuin artisti, ja nyt toiveisiin on vastattu.

JOSE PADILLA (IBIZA, CAFE DEL MAR)
Kun aurinko alkaa laskea, nousee dekkien taakse chill out -musiikin pioneeri ja sanansaattaja Jose Padilla suoraan Ibizalta. Jose Padillaa on usein luonnehdittu "chill out -musiikin kummisedäksi", sillä miljoonia kappaleita myyneiden Cafe del Mar CD:en miksaukset ovat juuri hänen käsialaansa. Josen musiikki tuo välimerellisen tuulahduksen lämpimään Helsingin kesäyöhön.
www.josepadillaibz.com
www.facebook.com/JOSEPADILLAIBZ/

SEKSIKÄS-SUKLAA & DOSDELA + VG
Kuten tiedätte, jokaisessa lähiössä on oltava oma urbaanilegendansa. Nyt luodaan urbaanilegendaa myös Hernesaareen kun Seksikäs-Suklaa & Dosdela ottavat lavan haltuun. Seksikkään-Suklaan ja VG+:n toukokuussa julkaisema kappale ”Bandida” nousi Spotifyssa Suomen kuunnelluimpien biisien joukkoon. Bandida pysyi viikkotolkulla Spotifyn Suomen Top 50 -listan kärkikahinoissa ja ylsi lopulta platinaan huikealla yli kuudella miljoonalla soittokerrallaan.

GASELLIT
Gasellit on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat kuunnella suomalaista räppiä, mutta joille eivät Cheek ja JVG uppoa. Tavastian, Ääniwallin ja Korjaamon loppuunmyydyt keikat ovat vasta alkusoittoa ja bändi lupaa, että heinäkuussa Hernesaaressa vedetään kaikkien aikojen keikka.

VIEW
Kotimainen View on tämän hetken kuumin rap -tulokas. Samettisen matalalla äänellä siunattu View on saanut räppipiirit sekaisin, ja tämä on vasta alkua. Tule paikan päälle katsomaan onko mies kaiken tämän hypen arvoinen! (Spoiler: kyllä, hän on.)

PAPERI T (DJ SET)
Paperi T on suomalaisen indie -räpin kruunaamaton kuningas. Oivaltavat lyriikat yhdistettyä maalaileviin taustoihin luovat ainutlaatuisen yhdistelmän, josta Paperi T tunnetaan. “Elokuva” ja “Sä jätät jäljen” ovat vain esimerkkejä miehen miljoonia soittokertoja Spotifyssa keränneistä ja Suomen kesäyössä useaan otteeseen paukkuneista hiteistä. Paperi T on ikoni ja täydentää täydellisesti SUMMERVIBE festivaalin artistikattausta.

HOTELLI VANTAA
Hotelli Vantaa on räppäri Junon vetämä letkeän leppoinen miesbändi. "Vikat Hitaat" ft. Mäkki ja “Rihanna" ft. Heikki Kuula ovat keränneet Spotifyssa reilut kaksi miljoonaa kuuntelukertaa.

KAURIINMETSÄSTÄJÄT
Kauriinmetsästäjät on yksi kesän kiinnostavimmista yhtyeistä. Modernilla otteella Daft Punkin, Cut Copyn, Friendly Firesin ynnä muiden 2000-luvun diskogurujen soundien vanavedessä kulkeva Kauriinmetsästäjät pyrkii ilmaisussaan äärimmäiseen tyylikkyyteen.

D.R.E.A.M
Bassoradion ja Radio Helsingin taajuuksiltakin tuttu, kahdesta naisesta koostuva D.R.E.A.M on kovassa vauhdissa. DJ-kaksikko keikkailee kesän aikana ahkerasti Suomen suurimmilla festareilla, kuten Ruisrockissa ja Provinssissa. D.R.E.A.M tarjoilee 22.7. SUMMERVIBE yleisölle hekumalliset RnB:t ja ajankohtaisimmat rap -hitit!

MR.A PRESENTS POOLSIDE DISCO & BOOGIE CLASSICS
HUVILA -stagen loppuillan fiiliksistä vastaa the one and only Mr. A! Donna Summer, Chaka Khan, The Jackson 5, Diana Ross, Dimitri From Paris ja Joey Negro ovat vain muutamia esimerkkejä artisteista, jotka nostattavat tunnelman kattoon Hernesaaren lempeässä kesäyössä. Mr.A on yksi Suomen arvostetuimpia deejiitä, hänellä on ainutlaatuinen taito lukea tanssilattiaa kuin avointa kirjaa ja loihtia esiin maagiset bileet!

STEDE JA TOMI K (IHANA CLASSICS)
IHANA -klubi syntyi helmikuussa 1995. Kaava oli yksinkertainen: hyvää bilesoundia ja isosti yläaaltoa. Ihanan perustajat Stede ja Tomi K tuovat housen & discon sanaa SUMMERVIBEn pimenevään iltaan.

Mestoille pääset helposti bussilla 14 ja raitiovaunuilla 3 tai 6!

www.summervibe.fi
www.hernesaarenranta.fi

---
Positive mind
Positive vibes
Positive life