DJ Jokke in Memoriam

  From until   www.facebook.com/…/298754427238701  
Siltanen, Helsinki   Show map

Ilta DJ Joken muiston kunniaksi. Jouni "DJ Jokke" Helminen oli monelle meistä merkittävä ystävä, sukulainen, DJ tai kollega ja haluamme kunnioittaa hänen hienoa muistoa yhteisellä illalla.

Tapahtumassa kuullaan iso joukko DJ-kollegoita vuosien varrelta ja varmasti monta Street Beatista hankittua vinyyliä pyörii Siltasen dekeillä. Jokke piti hyvästä musiikista, laadukkaista keskustelusta sekä hyvistä tarinoista ja toivommekin että ilta on hänen näköisensä ja sisältää kaikkia noita - ystävien, muistojen, valokuvien ja vapaan sanan kanssa.

Jokke on yksi suomalaisen DJ-kulttuurin ehdottomista pioneereista ja vaikutti suuresti acid housen, technon ja trancen saapumiseen Suomeen. Hänen vuonna 1979 alkanut uransa toimi esimerkkinä sekä inspiraationa monille ja "teknon kummisedän" vaikutus kotimaisen elektronisen musiikin historiaan ja nykypäivään on valtava. Club Berlin, Botta, KY, Deep, Hype, Hesperia, Street Beat, Radiomafia, Dancemob, klubikeikat ympäri Suomea, Nessin ravet, Lepakon yöbileet... Vuosien varrelta on paljon hyviä muistoja, joita voimme kokoontua yhdessä muistamaan.

DJ Jokke in Memoriam
Tiistai 22.08.2017 klo 21:30-->
Siltanen, Hämeentie 13, Helsinki
(Ilmainen sisäänpääsy)

Favorites 1