Weekend Festival Pre Tour - Kotka

  From until   www.facebook.com/…/194093711111250  
Yökerho Soolo, Kotka, Kotka   Show map

WEEKEND FESTIVAL PRESENTS - OFFICIAL PRE TOUR
Lauantai 17.6.
Soolo, Kotka

Maista pala Weekend- elämystä virallisella Weekend Festival pre tour kiertueella! Kiertueella nähdään kotimaisien eturivin artistien lisäksi myös silmiä hivelevä visuaalinen toteutus. Eikä siinä vielä kaikki, tapahtumassa tullaan myös arpomaan lippuja kesän Weekend Festareille!

KOTKAN TAPAHTUMAN PÄÄESIINTYJÄT:

▸ PROTEUS
www.facebook.com/proteusfinland

▸ TEMPER2
www.facebook.com/Temper2

+supports:
▸ JUHA PULLI
▸ ANSELMI KUUSISTO

PROTEUS on yksi Pohjoismaiden menestyneimpiä ja arvostetuimpia rankemman elektronisen musiikin artisteja. Proteus on esiintynyt 23 vuoden uransa aikana ympäri planeettaa ja on valittu kaksi kertaa maailman parhaaksi rankemman elektronisen musiikin DJ:iiksi. Vaikka Proteus tunnetaankin parhaiten DJ:iinä, esiintyy hän myös harvakseltaan yhdessä koko live bändinsä voimin. Proteuksen livekonsertti yhdistää räjähtävällä tavalla hardcore teknoa ja industrial metallia, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi!

TEMPER2 teki lopullisen läpimurtonsa vuonna 2013 radiohitillään “Creator”, josta lähtien 100 keikan vuositahdilla TEMPER2 on nähty sekä isompien festivaalien että klubien lavoilla. Uusin hittisingle “Irrottaa ja Tippuu” julkaistiin elokuussa 2016 singoten Suomen iTunes- listan sijalle #1, sekä tiheään radiosoittoon.


Yhteistyössä: Heineken, Loop, YleX ja TLC