PARTY XPRS - Spring Cruise at Viking XPRS

  From until   Buy tickets   www.facebook.com/…/759463704233970  
MS Viking XPRS, Helsinki   Show map

🔥 KLIKKAA ITSESI OSALLISTUJAKSI EVENTTIIN, VOIT VOITTAA 2-HENGEN HYTTIPAKETIN RISTEILYLLE! 🔥

⭐️ Viihdelehti STARA sekä K-SYSTEM ylpeänä esittävät ⭐️

PARTY XPRS - SPRING CRUISE

PARTY XPRS -risteily palaa Viking XPRS-alukselle lauantaina 20. päivä Toukokuuta! Risteilyllä pääset nauttimaan iloisista ihmisistä sekä tietenkin tanssimaan aamun pikkutunneille asti.

Esiintymässä risteilyllä nähdään maamme suosituimpia elektronisen musiikin tähtiä kuten K-SYSTEM, JOONAS HAHMO, huikeaa vauhtia suursuosioon noussut ALEX MATTSON, ALORA & SENII sekä Helsingin yöelämästä tuttu Housemotion DJ's.

Super edulliset risteilyliput ovat nyt myynnissä alkaen 22€ / B2P Hytti. Hyttipaikkoja on rajoitetusti, joten toimi heti ja hanki lippusi talven parhaalle bileristeilylle!

⭐️ Liput myynnissä osoitteessa: http://bit.ly/1OdpyTb

Risteily käynnistyy Helsingistä klo 21:30 ja takaisin palataan seuraavana aamupäivänä. Ei maihinnousua Tallinnassa.

www.vikingline.fi
www.stara.fi
www.facebook.com/partyxprs
www.instagram.com/partyxprs

🔥🔥 ESIINTYJÄT 🔥🔥

⭐️ K-SYSTEM - www.facebook.com/ksystem

Kimmo ”K-System” Kauppinen on kerännyt pitkällä urallaan huomattavaa tunnustusta, ja tehnyt suomalaista musiikkihistoriaa. Hänet on valittu vuoden tuottajaksi ja vuoden artistiksi, sekä Emma-ehdokkaaksi. K-System on ensimmäinen suomalainen elektronisen musiikin artisti joka on julkaissut Top-10 –hittikappaleen kolmella eri vuosikymmenellä. Lähes 2 miljoonaa Spotify-toistoa kertoo vankasta suosiosta modernin musiikin ystävien keskuudessa.

Vuonna 2015 julkaistut hittisinglet 'I Got A Feeling' sekä 'Ocean Drive' soivat tiheään tahtiin Radio NRJ:n sekä Ylex:n taajuuksilla sekä valloittivat iTunes myyntilistojen kärkisijat Suomessa. Joonas Hahmon kanssa yhdessä julkaistu "Ocean Drive" nousi maailman 5. myydyimmäksi äänitteeksi omassa genressään ja päätyi maailman isoimpien DJ-tähtien levylautasille soiden superclubeilla sekä massiivisilla festivaaleilla ympäri maailmaa.

Omien kappaleidensa lisäksi K-System on tuottanut musiikkia myös muille artisteille sekä remiksannut kansainvälisiä huippunimiä kuten Tiesto ja Judge Jules, ja kotimaan suurimpia tähtiä kuten Darude, Anna Abreu sekä Jannika B.

⭐️ JOONAS HAHMO - www.facebook.com/joonashahmoofficial

Joonas Hahmon kappaleet pyörivät tiheään tahtiin maailman suosituimpien DJ:den kuten Armin van Buurenin, Tieston sekä Calvin Harrisin levylautasilla sekä download listojen kärkisijoilla. Hän pyörittää myös omaa ‘Hahmo Recordings’ –levymerkkiään ja on toiminut tuottajana mm. Antti Tuiskulle, Darudelle sekä Finnish Hockey Mafialle jonka Antero Mertarantaa lainaava ‘Taivas Varjele’ –kappale on iso osa suomalaista MM-kiekkohistoriaa.

⭐️ ALEX MATTSON

Kahdella ensimmäisellä artistijulkaisullaan platinarajan saavuttanut Alex Mattson on ollut kiistatta vuoden 2016 kovin uusi tulokas suomalaisen elektronisen musiikin kentällä. Omien julkaisujen ja remixien lisäksi huikean suosion saaneet esiintymiset maamme suurimmilla festivaaleilla kertovat että Alex Mattson on yksi tämän hetken kuumimmista artisteista.

⭐️ ALORA & SENII

Alora & Senii on vuodesta 2012 yhdessä toiminut Dj/Tuottaja duo. Modernista Tropical Housesta vaikutteita ammentava kaksikko on tuottanut radiotaajuuksia valloittaneita kappaleita sekä tanssittanut juhlakansaa mm. Weekend Festivalilla.

YleX - Tulevaisuuden toivot kilpailun voittaja 2016!

⭐️ Housemotion DJ's.

Helsingin yöelämän legendat.

Favorites 1