Orkidea - Residency - Kotka

  From until   Tickets 6€   Age limit: 18   www.facebook.com/…/497162297338927  
Club Soolo, Kotka   Show map  
house, techno, trance

/ SATURDAY 22.4.2017
/ RESIDENCY
/ DJ ORKIDEA (Unity, Pacifique, Jack)
/ ALEXEY SONAR (Digital Emotions, Russia)
/ ANSELMI KUUSISTO & JUHA PULLI (Escape)
▂ ▂▂ ▂▂ ▂▂ ▂▂ ▂▂ ▂▂ ▂▂ ▂▂ ▂▂ ▂▂ ▂▂ ▂▂ ▂▂

25 vuotta DJ:nä ja musiikkituottajana toiminut DJ Orkidea tuo uuden "Residency” konseptinsa myötä elektronisen tanssimusiikin eri aikakaudet Suomen johtaville tanssilattioille. Monet maailman parhaista klubeista tunnetaan nimenomaan erinomaisista DJ-residenteistään, joten Residency on luonteva askel suomalaisessa klubimaailmassa, sekä uusi projekti Orkidealle, joka on nähty residenttinä aikaisemmin vain Helsingissä.

Tapio "DJ Orkidea” Hakanen on valittu 7 kertaa suomen parhaaksi DJ:ksi, soittanut lähes 2000 keikkaa kuudella mantereella, julkaissut 4 albumia Universal Musicilla, isännöinyt omaa lavaa Weekend Festivalilla ja remixannut Tiëstoa sekä Nightwishia.

Residenssikauden ideana on vahvistaa entisestään Kotkan klubi- ja musiikkikulttuuria esittelemällä elektronisen musiikin rikasta historiaa, nykyhetkeä ja tulevaisuutta yhdessä paikallisten tekijöiden kanssa.

Tämä on Residencyn toinen osa Soolossa, johon Orkidea on kutsunut Moskovasta kotoisin olevan Alexey Sonarin debyyttikeikalleen Suomessa. Orkidea & Alexey ovat keikkailleet useasti venäjällä sekä lukuisissa Kazantip festareissa. Alexey tunnetaan venäjällä yhtenä Progressiivisen Housen ja Trancen tärkeimmistä sanansaattajista keikkojensa, radio-ohjelmansa, buukkaustoimistonsa sekä levy-yhtiönsä kautta. Lattiaa lämmittää Escapen omat Juha Pulli sekä Anselmi Kuusisto.

/ www.djorkidea.com
/ soundcloud.com/alexeysonar
/ www.facebook.com/intricaterecords
/ www.misc.fi

/https://www.facebook.com/events/497162297338927/
▂ ▂▂ ▂▂ ▂▂ ▂▂ ▂▂ ▂▂ ▂▂ ▂▂ ▂▂ ▂▂ ▂▂ ▂▂ ▂▂

/ Yökerho Soolo, Kotka
/ TIME - 22:00 - 04 :00
/ AGE - 18
/ TICKETS 6€

Favorites 1