Pussy eau de Club presents New Generation Vol.2

  From until   www.facebook.com/…/1747438098629801  
LeBonk, Helsinki   Show map

Viime vuonna 18-vuotta täyttänyt Pussy eau de Club tekee tämän vuoden toiset bileensä Le´Bonkissa, tarjoten uusia tuulia uusilla viboilla, esittelemällä tuoreita dj´tä skenestä.

Nämä bileet vedetään 100% naisenergialla, musiikillisesti mielenkiintoinen dj-kattaus tarjolla. Uuden sukupolven edustajina ovat Turkulainen dj-duo, Créam On Pants. Toisena vieraana on yksi Suomen kovimpia nais-dj´tä, Jekaterina ja Pussy Clubin omat kissat Siqu ja Hilla Liila!

<3 Pussy Club Love House Music <3

*************************************************************
Sat.06.05.2017 Pussy eau de Club presents New Generation Vol.2!

Le Bonk - Yrjönkatu 24, Helsinki
Sat.06.05.2017
22:00 - 04:00
Tickets: 8,00 € / Advance www.tiketti.fi
K-18
*************************************************************

DJ´S

SIQU
http://www.facebook.com/djsiqu


HILLA LIILA

https://www.facebook.com/djhillaliila/

JEKATERINA
https://www.facebook.com/jekaterinamusic

http://www.residentadvisor.net/dj/jekaterina
https://www.instagram.com/jekaterina_fin/

CRÉAM ON PANTS
http://instagram.com/creamonpants
https://www.facebook.com/CRÉAM-ON-PANTS-298196648586/?fref=ts

VOCALS BY ELISETEASE
HOSTED BY PUSSY CREW!
***********************************************************

HILLA LIILA

Hilla Liila on uusin residentti Dj Pussy klubin riveissä. Siirtymä tanssilattialta dekkien taakse tapahtui vasta vähän reilu vuosi sitten, jonka jälkeen hänet bookattiin siltä istumalta Pussyihin soittamaan. Hilla vaihtelee tyyliään bileiden ja fiilisten mukaan deepimmän housen syvistä vesistä rullaavan tech housen kautta energisiin tekno-setteihin.

CRÉAM ON PANTS

Musadiggarit tutustuivat v. 2009 Turussa, kun yhteinen dj -ystävä pyysi heitä tuuraamaan omalle keikalleen. Tähän mennessä Miisa oli lähinnä järjestänyt klubitapahtumia Tku - Hki -akselilla ja Katti keskittynyt vinyylien keräilyyn. Kombo tuntui heti toimivalta ja rakkaus musiikkiin yhtä suurelta. Pian syntyikin dj -duo “Créam On Pants”.

Miisa ja Katti karttavat lokeroitumasta yhteen genreen, siksipä keikoilla saattaa soida kaikkea soulista räppiin, iskelmästä houseen, tai d’n’b:sta technoon. Naiset ovat keikkailleet ympäri Suomea kaikkialla fine dining -ravintoloista hämyisiin kellareihin, “rakkaudesta musiikkiin” -tyyppisesti.

JEKATERINA

Jekaterina ottaa tanssilattian haltuunsa uniikilla ja hypnoottisella saundillaan vahvalla bassolla varustettuna. Hänellä ei ole koskaan valmista palettia keikkoja varten, sillä hän soittaa kaikki keikkansa riippuen bileistä ja tunnelmasta. Jekaterinan soundi liikkuu deep housen, tech housen ja technon välillä.

Suomen lisäksi hän on soittanut Portugalissa, Saksassa, Tanskassa, Eestissä, Live RCA & Wax Bangkokissa ja legendaarislla Womb techno klubilla Tokiossa. Kesällä 2015 hän matkusti ensimmäistä kertaa Ibizalle ja soitti Love the Undergroud bileissä Tox klubilla joka sijaitsee Destino Pacha Ibizan lomakohteessa. Kesällä 2016 Jekaterina soitti ensimmäistä kertaa Off Sonarissa Barcelonassa. Jekaterina on CLINIC-klubin resident Dj!

SIQU

Siqulle on 17-vuoden rakkaus musiikkiin, Trancen soundiin ja Progressiiviseen Houseen aloitti Siqun DJ uran muutama vuosi sitten. Dj Sigu on ollut Pussy eau de Clubin matkassa mukana jo pitkään, joten Pussyn oman tytön virallinen perheeseen siirtyminen tuntui luonnolliselta askeleelta.

DJ Siqun suurimpia vaikutteita ovat olleet mm. DJ Orkidea, Super8&TAB, Slusnik Luna, Mr.A, Armin Van Buuren, Tiesto, Marcus Schulz ja Paul van Dyk.


Remember to share your Pussy Club!