Kiiras Tekno

  From until   Tickets 4€   Age limit: 18   www.facebook.com/…/102386213635679  
Vastavirta-klubi, Tampere   Show map  
house, techno

Rankat bassorikkaat pääsiäismeiningit tarjoaa Matalasaundi!
Tervetuloa!


_LINEUP_


RAUL IVALO
Raul Ivalo on viimeisin ilmentymä erään miehen 90-luvulla alkaneesta matkasta elektronisen alamaailman läpi. Tehtyään musiikkia, tapahtumia ja keikkoja eri artistinimillä ja useissa genreissä niin Suomessa kuin ulkomaillakin, on hänen nykyinen soundinsa tummasävyistä teknoa. Synkät biitit löytävät vastapainonsa melodian häivähdyksistä ja rikotuista rytmeistä.

Raul Ivalo - Soundcloud

NOKKOS
Nokkos saapui levysalkkunsa kanssa aikaväärentymästä, noin kaksikymmentä vuotta sitten. Nokkos on soittanut maanalaisissa juhlissa, metsissä ja pilven reunalla, ja tullut nyt klubimaailmaan jakamaan timanttejaan kansalle. Salkusta löytyy musiikkia eri maista, ajanjaksoista ja ulottuvuuksista. Nokkos tarjoaa matalaa, diippiä tekno sekä house pauketta.

Nokkos - Mixcloud

GEORC DUBOE

Georc Duboe
Illan lämppäri on tampereen underground psykeskenestä tuttu, monipuolinen, nyt myös deephousen ja acidisen teknon päälle astunut DJ.

Georc DuboeKiirastorstaina katuva syntinen puhdistettiin "tuhkakeskiviikon tuhasta" ja sai jälleen oikeuden osallistua teknotorstaille. Se sekä kansanperinteeseen kuuluva "kiiran" eli pahan hengen poisajaminen juontavat juurensa siihen varhaisklubituksen tapaan, että kiirastorstaina ne bilettäjät, jotka oli erotettu klubittamisen yhteydestä jonkin rikkomuksen tähden, mutta jotka olivat suorittaneet määrätyt katumusharjoitukset saivat synninpäästön ja vapautuivat näin pahan vallasta. Tähän viittaa päivän latinankielinen nimi dies viridium, vihreiden oksien päivä, sillä silloin syntiin langenneet pääsivät uudelleen "tuoreina oksina" klubittamisen yhteyteen.

Favorites 1