club colors presents dj tiesto

  From until   Tickets 15€   Age limit: 24   http://www.clubcolors.net  
helsinki club, Helsinki  
trance

tiësto (hollanti), alex kunnari, käpä, stefu

LOPPUUNMYYTY!

Maailman tämän hetken kuumin dj-nimi, DJ Tiësto saadaan lopultakin Suomeen klubikansaa tanssittamaan, kun hän tulee esiintymään Helsinki Clubille Club Colorsin bileisiin sunnuntaina 30.3.2003.

Dj Magazinen järjestämässä vuosittaisessa DJ Top 100-listauksessa Tiësto äänestettiin vuoden 2002 parhaimmaksi DJ:ksi maailmassa. DJ-uransa Tiësto aloitti vuonna 1985 ollessaan 15-vuotias. Vuosien varrella Tiësto on tullut tunnetuksi lukuisista tekemistään remixeistä sekä omista biiseistään. Hänen tunnetuin remixinsä lienee yhdeksi koko 90-luvun trance-aallon isoimmaksi hitiksi noussut Deleriumin Silence. Tiëston tekemä remix oli juuri se versio, jonka ansiosta Silence menestyi. Tiëston omista biiseistä tunnetuimpia ovat ehdottomasti Flight 643 sekä In My Memory, mitä nimeä myös hänen tuorein pitkäsoittonsa kantaa. Paitsi omalla nimellään, Tiësto on tehnyt musiikkia myös yhdessä maanmiehensä Ferry Corstenin kanssa Gouryella-nimisessä kokoonpanossa, joka on varmasti tuttu myös suomalaisille klubbaajille.

Viime vuosien aikana Tiësto on kiertänyt soittamassa ympäri maailmaa ja nyt siis vihdoinkin tämä itseään trancen suurlähettilääksi kutsuva DJ rantautuu Helsinkiin. Tiëston mukana kiertää MTV Nordic dokumentoimassa hänen Suomen keikkansa, josta toivottavasti nähdään mehukkaimmat pätkät lähitulevaisuudessa Music Televisionissa