Full Circle: The Gathering of styles

  From until   Tickets 15€   Age limit: 18   www.facebook.com/…/fullcircletapahtumat  
Kulttuurikeskus Vernissa, Vantaa   Show map  
drum'n'bass, hard, house, techno, trance

ABOUT FULL CIRCLE

***********TUOTTAJAT***********
Tony Neon Seppänen, Elina Mikkola, Wille Immonen, Zindri Fouche ja Tommi Ouvinen
********************************
Viestimme on selvä: THINK OUTSIDE THE BOX!
Halusimme rakentaa Suomeen pysyvästi jotakin uutta reivikulttuuriin vanhalla mentaliteetilla. Jokainen pienikin yksityiskohta on hiottu loppuun asti, jotta reivaajat saavat sen kokemuksen että tämä tuotetaan heille. Haluamme että jäämme mieleen, siksi jokaisessa tapahtumassa on luotu jälleen jotain uutta, emmekä jää vanhaan kaavaan makaamaan. Tapahtumat tuotetaan samalla kokoonpanolla, jolla olemme itse reivanneet vuosia, eli teemme tätä yhdessä perheenä.
Tapahtumistamme löytyy jokaiselle jotakin, tyylilajit vaihtelevat voimakkaasti: housea, edm, trancen eri muotoja, freeformia, corea, styleä jne. Lineuppi on hiottu tarkkaan, ja haluamme toimia myös ponnahduslautana tuoreemmille nimille, siksi jokaisessa tapahtumassa on aina vähintään kaksi uutta nimeä. Tähän sekaan laitetaan isoja, legendaarisia nimiä. Lineuppi siis kuvastaa myös itsessään visiotamme monipuolisuudesta, vanhan liiton energiasta ja freshistä ajatusmaailmasta.
Tapahtumissamme tulee olemaan erikoisia, pieniä yksityiskohtia jotka on ajateltu nimenomaan reivaajan silmin. Keskitymme paljon visuaalisuuteen joka tuntuu olevan melko unohdettu elementti tapahtumissa. Kaikki mitä rakennamme, rakennetaan ajatuksella: muilla ei ole tätä. Mitä tahansa voi tapahtua! Käytämme jokaiseen tapahtumaan paljon aikaa ja paljon työtä, koska emme suostu tuottamaan keskivertoa.
"Love with the heartbeat, Live with the rhythm"


[img][/img][img]https://www.facebook.com/fullcircletapahtumat/photos/gm.592327147638545/1701117530186341/?type=3&theater[/img]THE GATHERING OF STYLES

Vihdoinkin se on täällä! Nyt on uuden alun aika. Tätä on pyydetty, ja nyt me tuomme sen teille! Toukokuun lopulla pistetään Full Circel käyntiin kun avajaiset räjähtää Vantaan Tikkurilassa vanhassa Vernissassa. Illasta tulee ikimuistoinen. Lineuppi tulee täyttymään niin tuoreemmista kovista tekijöistä kuin legendaarisista nimistä suomisoundin saralla. Soundi tulee vaihtelemaan laidasta laitaan joten kaikille tulee löytymään jotakin. Julkaisemme joka kuukausi taas yhden nimen lisää lineuppiin, ja ennen tapahtumaa tulee reivaajille jotakin spesiaalia ;) Visuaalisuus tulee olemaan taattua ja yksityiskohtiin ollaan panostettu. Tämä on teille ♥

HUOM! Lipunmyynti alkaa 24.4, lippujen hinnat ennakkoon 12e, ovelta 15e sisältäen narikan.

More info coming soon


LINEUP:


DwS & Crome *trance*
Triton (Säde) *hardtrance*
Dj Neon (Säde, Full Circle) *classic set/new hardtrance, freeform, uk hardcore*
Crucified God
Sasha F
Waily


ESIINTYJÄT:

600nm

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Yhteistyössä: Velmu ry

Favorites 1