Ange Du Demon - Cruise 17.6.2017

  From until   www.facebook.com/…/406546733047772  
Helsingin Saaristo, Helsinki   Show map

Ange Du Demon - Cruise 17.6.2017

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Ange Du Demon -risteily tullaan järjestämään 17.6. klo 17-22 @ Ms.Emmalla ja sinä ja ystäväsi ovat erittäin tervetulleita joukkoomme mystiseen!

Piileekö sinussa enkeli vai paholainen, vai hieman molempia? Risteilyllä päästetään mielikuvitus valloilleen ja nautitaan ystävien kesken kesäisestä illasta viettelevän, kauniin ja tummanpuhuvan musiikin tahdissa. Soundia teille tarjoilevat Ange Du Demon dj:t Milla Lehto & Sigu. Tämän lisäksi laitetaan kaminaan myös enemmän tulta ja otetaan laivalle myös mukaan todella pitkän ajan konkari, IHANA-Klubista tunnettu Stede! IHANA on toiminut yli 15 vuotta ehdottomasti yhtenä Helsingin kesäklubien timanteista!

Welcome on board!

Yours, Milla & Sigu

Ange Du Demon - Cruise pt.1
~ 17.6.2017
~ klo 17-22
~ Ms. Emma & Helsingin saaristo risteily
~ Dress code Ange Du Demon
~ Liput: 25e/ Kpl
Koska kyseessä on privaatti event niin ennakkolippuja voit ostaa suoraan seuraavasti:
Maksa tilille tarvitsema määräsi lippuja (25e/kpl) :
FI53 1470 3500 2586 48 / Sigrid Härkönen / Nordea
(huom! ostettuja lippuja ei pysty palauttamaan meille), saat sitä kautta nimisi listaan ja pääsysi sinulla ja ystävillesi on taattu.
mutta tulemma myös myymään rajallisen määrän lippuja rannalta käteisellä.

Tervetuloa mukaan nauttimaan kanssamme kesästä! :)

Dj:t
Stede (IHANA)
Milla Lehto (Bass Game, Ange du Demon)
Sigu (Pussy Club, Ange du Demon)
Zacharian (Toxic)

Milla Lehto (Bass Game, Ange du Demon)
On vaikuttanut vahvasti Suomen underground klubi-skenessä jo 17 vuoden ajan ja hän on kiistatta noussut yhdeksi Suomen tunnetuimmista djstä. Milla keikkailee tiuhaa tahtia Suomen suurimmilla klubeilla ja tapahtumissa ja on jakanut lavan mm. Mark Knightin, Neelixin, Jay Lumenin, Dave Seamanin ja Manuel De La Maren kanssa. Ukomailla hän on soittanut mm. Ministry Of Soundissa. Tällä hetkellä Milla toimii resident djnä, sekä promoottorina BASS GAME konseptissa. Milla on tunnettu laajasta ja monipuolisesta musiikillisesta paletistaan, jota hän taitavasti vaihtelee yleisön ja fiiliksen mukaan deep housesta teknoon, sytyttäen aina tanssilattian tuleen myös ripauksella rock-asennetta!

Sigu (Pussy Club, Ange du Demon)
Sigu, aloitti soittamisen muutama vuosi sitten ja on jo mukana residenttinä EggHeadStudiolla ja Pussy Cllubilla. Hänet tunnetaan kauniista progressiivisesta soundista sekä melodisesta trance soundista.

Stede (IHANA)
Vuonna 1997 aloittaneessa IHANAssa ja sen lukuisilla sisarklubeilla mm. Viimassa (Kerma) ja Viihteessä (Klaus K) on ehditty parin vuosikymmenen aikana juhlia housen, sielukkaan teknon sekä mustan musiikin tahtiin satoja kertoja. Välittömästä fiiliksestä ja rennosta ilmapiiristä tunnettuja bileitä on järjestetty Kerman ja Fennian tapaisten legendaaristen klubien lisäksi myös mm. laivalla ja raitiovaunussa. Helsingin yöelämän insituutioiksi ovat muodostuneet varsinkin Café Ursulan IHANA kesätapahtumat sekä mm. Kermassa, Stockholm Diskotekissä ja Kaivohuoneella järjestetyt todella lengendaariset Studio 54 -bileet. Monesti bileet on vedetty oman porukan voimin, joskus taas vieraaksi on saatu esimerkiksi Dennis Ferrer, Laurent Garnier, Joey Negro tai David Morales. Kesäinen ja lämmin tunnelma on ollut IHANAn tavaramerkki aina! Kun laivalla lauteille nousee Stede niin varmaa on, että tarjolle löytyy ihana ja maukas sekoitus uutta ja vanhaa housea, joka ei taatusti jätä ketään kylmäksi.

Zacharian (TOXIC)
Zacharianin bassovoittoiset setit ja hyvä meininki on hurmannyt yleisöä ympäri Suomen ja hänen musiikkinsa saa varmasti myös Ange du Demon bileet rokkaamaan! Tervetuloa Zacharian joukkomme mystiseen.
https://www.facebook.com/zacharianofficial
www.soundcloud.com/zacharian