Pussy eau de Club presents New Generation

  From until   Buy tickets   www.facebook.com/…/256668971459477  
Pussy eau de Club, Helsinki   Show map

Viime vuonna 18-vuotta täyttänyt Pussy eau de Club tekee tämän vuoden ensimmäiset bileensä Le´Bonkissa, tarjoten uusia tuulia uusilla viboilla, esittelemällä tuoreita dj´tä Suomiskenestä.

Illassa tarjoillaan todella loistava kattaus mimmi dj´tä ja hyvää saundia. Hapan Korppu laittaa sukat rullalle heti alkuillasta hänen omintakeisellaan tyylillään ja Sonjalta tullaan kuulemaan loistava progressiivinen house setti ja Hilla Liila vetää lopetus setissään big room techistä vähän progempaankin houseen isoilla biiteillä varustettuna. Lisää poweria tarjoillaan Turkulais-vahvistuksella Vokaalit EliseTease ja perkkareissa Frizzy n´D beat.

Just share it..


Sat.08.04.2017 Pussy eau de Club presents New Generation

Le Bonk - Yrjönkatu 24, Helsinki
Sat.08.04.2017
22:00 - 04:00
Tickets: 8,00 € / Advance www.tiketti.fi
K-18

DJ´s

HILLA LIILA

https://www.facebook.com/djhillaliila/

HAPAN KORPPU
https://www.facebook.com/djhapankorppu/?fref=ts

SONJA ARGILLANDER
https://www.facebook.com/argillandersonja1/


Vocals EliseTease
Live percussions Frizzy n´D beat


SONJA ARGILLANDER

Hänen kiinnostus elektroniseen musiikkiin lähti useita vuosia sitten Helsingin ug-skenen tarjoamista tapahtumista. Vietettyään muutaman vuoden kuluttaen useita eri tanssilattioita, hän siirtyi dekkien taakse vuonna 2014 ja liekki syttyi siltä istumalta. Yli vuoden soitettuaan bedroom-dj:nä ja kuluttaen aikaansa kotona kontrollerinsa kanssa, hän sai mahdollisuuden soittaa muille rakastamaansa musiikkia.

Sonjan ensimmäinen keikka Joiku Musikin järjestämässä Keidas Open Air -tapahtumassa, 2016 heinäkuussa, sytytti palon keikkailuun ja pian tämän jälkeen Joiku Musik otti hänet perheeseen mukaan, residentin tittelin saattelemana. Sonjaa on kuultu muun muassa Joikun, LNK:n ja Kontactin tapahtumissa, sekä pienemmissä ug-bileissä Helsingissä.

Sonjan musiikkityyli vaihtelee iloisesta progressiivisesta housesta, syvempiin melodisiin soundeihin, aina technon tiukkaan maailmaan - tilanteen ja paikan mukaan. Progressiivinen house on hänen vahvuutensa ja Pussy eau de Club antaa hänelle loistavan mahdollisuuden päästä näyttämään tämän puolen itsestään.


HAPAN KORPPU

AKA Hanna Epä Toivonen ei ole keikkaillut edes vuoden vertaa, mutta on sitäkin ovelammin ujuttautunut pääkaupunkiseudun dj-skeneen. Liekkutukan ura-haaveet alkoivat nuorena Heurekan ammatti-näyttelyssä ja ura viattomasti Suvilahden loppuunmyydyissä Happobileissä viime huhtikuussa.

Tähän mennessä Hanna on ehtinyt lämmitellä räppäreitä Junosta Tippa T:hen, soittanut samassa tapahtumassa Rony Rexin ja Evelinan kanssa ja liekittänyt opiskelijabileitä eri puolella Suomea. Hän avasi loppuunmyydyt Priden Naisten bileet Kaivohuoneella ja veti elämänsä junkkasetin loppuunmyydyissä Jointlyissä Suvilahdessa.

Vaikka tämän Dj:n sydämeen mahtuu monen genren musiikkia, ovat rikko-biitit ja drum’n’bass vetäneet aina eniten puoleensa. Tasabiitti-innostus alkoikin Wäiskin Sound of Sunseteilta ja jatkui Tuomas Deemin kutsuttua soittamaan hänet residentiksi Deep Sound Saturday:hin. Hanna laittaa aina itsensä ja energiansa mukaan soittaessaan, ja tartuttaa sen yleisöönsä. hapan korpun tasabiittihammasta kolottaa eniten gangsta-house ja iloisen kesäinen tech-house tai sitten mahdollisimman mölisevä mörkötechno; riemulla vastaanotettu kutsu Pussy eau de Clubiin haastaa hänet kursimaan kasaan näistä mahdollisimman mehevän potpurin.


HILLA LIILA

Hilla Liila on uusin tulokas Pussyn riveissä. Siirtymä tanssilattialta dekkien taakse tapahtui syksyllä 2015 jonka jälkeen hänet bookattiin siltä istumalta Pussyihin soittamaan Electric Carneval risteilylle. Hilla vieraili myös Turussa Pussy Clubin pikkusiskon Moist eau de Clubin kanssa. Siellä hän pääsi lämmittämään lattian Kristiina Männikölle ja Katerinalle.

Kesällä 2016 hänestä tehtiin Pussy klubin residentti dj, kun klubi valtasi ensi kertaa Le Bonkin Summer Sensation bileillään. Kesän aikana Hilla vieraili myös Sound Ambassadorsissa sekä Tekno Torstaissa ja kävi sulkemassa All Girls Panel illan Metsälässä. Pussy klubin riveissä hän pysyi tiukasti vuoden jokaisissa bileissä, klubin 18-vuotis synttäreistä Uudenvuoden bileisiin. Tämän vuoden alusta Hilla on käynnistänyt myös omaa konseptiaan Local Deepiä yhdessä MÔDYAn ja Jules Shengin kanssa sekä vieraili Pussytiven bileissä DTMssä.

Hilla vaihtelee tyyliään bileiden ja fiilisten mukaan deepimmän housen syvistä vesistä rullaavan housen kautta energisiin teknosetteihin.


Remember to share your Pussy Club! <3

Favorites 1