Lovi ambientklubi II

  From until   www.facebook.com/…/392320714472417  
Lavaklubi FNT, Helsinki   Show map

Aikataulu:
17:00 Ovet aukeavat
19:00 Unfound
20:00 Sigma
21:00 Esa Kotilainen

Paikka:
Kansallisteatterin Lavaklubi Rautatientorin laidalla

Liput 10€
Ennakkoon http://www.kansallisteatteri.fi/liput/lippumyymala/

** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** **

ESA KOTILAINEN

Syntetisaattorivelho, äänitaiteilija Esa Kotilainen on yksi Suomiambientin kulmakiviä. Hän on uransa aikana soittanut myös progempaa otetta Wigwamissa, Tasavallan Presidentissä sekä useiden artistien kiertueyhtyeissä ja levyillä.
Kotilaisen vahva soolotuotanto nojaa tukevasti ambientin suuntaan. Soololevyillään hän käyttää musiikillisina elementteinä kenttä-äänityksiä luonnosta ja teollisesta ympäristöstä sekä analogisia syntetisaattoreita. Lovi-klubin keikalla kuullaan materiaalia muiden muassa ”Soiva tehdas” –levyltä sekä vielä julkaisematonta tuotantoa.


** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** **

SIGMA

Vuonna 1997 perustettu Sigma on elektronista musiikkia soittava duo, jonka muodostavat Helsinkiläiset Mauno Tuominen ja Petri Frestadius. Sigman musiikkia on kuultu useissa nettijulkaisuissa, radiokuunnelmissa ja taidenäyttelyissä sekä lukuisissa erityislaatuisissa konserteissa.

Lovi-klubin illassa yhtye luo elektronisen äänimaiseman, jossa herätetään henkiin vanhojen syntetisaattoreiden lämmin ääni ja sielu.


** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** **

UNFOUND

Unfound on Heikki Lindgrenin ja Elias Pöyliön ambientprojekti. Musiikissa yhdistyvät minimalistinen luontoäänityksiin pohjautuva äänimaailma sekä noise ja droneambient.