Orkidea - Residency - Tampere

  From until   www.facebook.com/…/105439696649334  
UNION - Work and Leisure Club, Tampere   Show map

/ FRIDAY 21.4.2017
/ RESIDENCY
/ DJ ORKIDEA (Unity, Pacifique, Jack)
/ ALEXEY SONAR (Digital Emotions, Russia)
/ DRS & NASTYWIP (Tampere)

25 vuotta DJ:nä ja musiikkituottajana toiminut DJ Orkidea tuo uuden "Residency” konseptinsa myötä elektronisen tanssimusiikin eri aikakaudet Suomen johtaville tanssilattioille. Monet maailman parhaista klubeista tunnetaan nimenomaan erinomaisista DJ-residenteistään, joten Residency on luonteva askel suomalaisessa klubimaailmassa, sekä uusi projekti Orkidealle, joka on nähty residenttinä aikaisemmin vain Helsingissä.

Tapio "DJ Orkidea” Hakanen on valittu 7 kertaa suomen parhaaksi DJ:ksi, soittanut lähes 2000 keikkaa kuudella mantereella, julkaissut 4 albumia Universal Musicilla, isännöinyt omaa lavaa Weekend Festivalilla ja remixannut Tiëstoa sekä Nightwishia.

Residenssikauden ideana on vahvistaa Tampereen klubi- ja musiikkikulttuuria esittelemällä elektronisen musiikin rikasta historiaa, nykyhetkeä ja tulevaisuutta yhdessä paikallisten tekijöiden kanssa.

Tämä on Residencyn toinen osa Unionissa, johon Orkidea on kutsunut Moskovasta kotoisin olevan Alexey Sonarin debyyttikeikalleen Suomessa. Orkidea & Alexey ovat keikkailleet useasti venäjällä sekä lukuisissa Kazantip festareissa. Alexey tunnetaan venäjällä yhtenä Progressiivisen Housen ja Trancen tärkeimmistä sanansaattajista keikkojensa, radio-ohjelmansa, buukkaustoimistonsa sekä levy-yhtiönsä kautta. Lattiaa lämmittävät Tampereen underground kulttuuria edistävät drS sekä Nastywip.

/ www.djorkidea.com
/ soundcloud.com/alexeysonar
/ www.facebook.com/intricaterecords
/ www.misc.fi

/ UNION - Tampere
/ TIME - 22:00 - 04 :00
/ TICKETS - 7 euros from the door
/ AGE - 18