80100: 90's Techno & Trance

  From until   Tickets 6€   Age limit: 18   www.facebook.com/…/932190760214779  
Joensuun Teatteriravintola, Joensuu   Show map  
oldskool, techno, trance

Fiktio järjestää ensimmäisen 80100 klubinsa Joensuun Teatteriklubilla helmikuussa!

Ensimmäinen ilta mennäänkin melkoisissa nostalgiatunnelmissa, sillä illan teemana on aitoa ysärisoundia trancen, teknon ja housenkin merkeissä!

Musiikillista nautintoa tarjoilemaan olemme kutsuneet Suomen Tampereelta kaksi pitkän linjan veteraani-dj:tä, joiden old school soundi tulee varmasti iskemään kovaa tanssilattialla: PHIL PARONI ja TREMONT!

Todelliseen vanhan koulun henkeen "pojat" soittavat settinsä tietenkin kaiken vinyyliltä. Line-uppia täydentää Fiktion puolelta dj CURRY, joka tarjoaa harvemmin kuullun ysäritrance-setin illan aikana!

Fiktio Deko loihtii tiloihin luonnollisesti teeman mukaisen tunnelman!

Pe 17.2.2017 || Teatteriklubi, Rantakatu 20 || klo 22-04
Liput 6€ (+narikka 2€)


★ PHIL PARONI (Tampere) ★
Phil Paroni a.k.a. DJ Jasse, on todellinen vanhan koulun kasvatti, joka oli mukana jo kun house/techno keksittiin. Vuonna 1989 ensimmäisen dj-keikkansa tehnyt rytmittelijäkonkari tuntee niin isot hallit kuin savuiset pikkuklubitkin. Nykyisin Future Bassin tapahtumissakin soittava Jasse soittaa tänä iltana takuulla kovan ysärisetin vinyyliltä! Tätä herkkua kannattaa ehdottomasti tulla kuuntelemaan!
★ TREMONT (Tampere) ★
Dj Tremont, Tampereen Lentävänniemestä, soitti ensimmäiset dj-keikkansa jo 14-vuotiaana vuonna 1996. Hard trance, techno ja trance olivat Tremontin ominta alaa jo silloin kun suurin osa nuoremmasta tanssikansasta kuvitteli Waldo's Peoplen olevan teknoa. Viime vuosina Tremont on keskittynyt bileissä soittamisen ohella myös bilejärjestämiseen Futuristicsin ja Future Bassin eri klubikonsepteissa. Trance ja hardhousekeikkoja Tremont tekee muutaman vuodessa ja yleensä vinyylilevyin - kuten tässä illassakin!

https://www.facebook.com/Tremont.futuristics

https://beta.mixcloud.com/tapiotoivonen1

★ CURRY ★
Nykyisen Fiktion perustajajäseniin kuuluva Curry on ollut aina ysäritrancen intohimoinen ystävä. Levyjä kerääntyikin hyllyihin 90-luvulla notkumaan vino pino, joita hän pääsi soittamaan tuolloin jonkin verran keikoillakin! Tänä iltana hän palaakin pitkästä aikaa näille juurille ja annostelee iloksemme korvia hivelevää trancea tästä levyarsenaalista!

https://beta.mixcloud.com/djcurry/

*PLUR*

Favorites 1