Orkidea - Residency - Jyväskylä

  From until   www.facebook.com/…/1893963277493445  
Club Escape, Jyväskylä   Show map

/ FRIDAY 3.2.2017
/ RESIDENCY
/ DJ ORKIDEA - Extended 3hr set
/ TAJUNTA & DR MUZZKU - Warm Up set

25 vuotta DJ:nä ja musiikkituottajana toiminut DJ Orkidea tuo uuden "Residency” konseptinsa myötä elektronisen tanssimusiikin eri aikakaudet Suomen johtaville tanssilattioille. Monet maailman parhaista klubeista tunnetaan nimenomaan erinomaisista DJ-residenteistään, joten Residency on luonteva askel suomalaisessa klubimaailmassa, sekä uusi projekti Orkidealle, joka on nähty residenttinä aikaisemmin vain Helsingissä.

Tapio "DJ Orkidea” Hakanen on valittu 7 kertaa suomen parhaaksi DJ:ksi, soittanut lähes 2000 keikkaa kuudella mantereella, julkaissut 4 albumia Universal Musicilla, isännöinyt omaa lavaa Weekend Festivalilla ja remixannut Tiëstoa sekä Nightwishia.

Residenssikauden ideana on vahvistaa Jyväskylän klubi- ja musiikkikulttuuria esittelemällä elektronisen musiikin rikasta historiaa, nykyhetkeä ja tulevaisuutta yhdessä paikallisten promoottorien kanssa.

Tämä on Residencyn toinen osa Escapessa, jossa luvassa harvinainen kolmen tunnin setti Orkidealta unohtamatta jyväskylän omien tulevaisuuden nimien, Tajunta & Dr Muzzkun aloitus-setin!

/ ESCAPE - Jyväskylä
/ TIME - 22:00 - 04 :00
/ TICKETS - 7€
/ AGE - 20