Electric Festival 2017 by KISS

  From until   Buy tickets   www.facebook.com/…/1787536468188251  
Messukeskus, Helsinki   Show map

☆ Electric Festival by KISS – Suomen suurin talvifestivaali ☆

Helsingin messukeskuksessa 3-4. päivä maaliskuuta järjestettävä Electric Festival by KISS on suurin Suomessa nähty talvifestivaali. Se kokoaa yhteen tuhannet ihmiset nauttimaan kansainvälisten supertähtien esiintymisistä, massiivisesta teknisestä tuotannosta asiaan kuuluvine erikoisefekteineen sekä aidosta, vuosittain jatkuvasta festivaalitunnelmasta keskellä Helsinkiä.

Electric Festivalin pääesiintyjänä nähdään kiistatta maailman menestynein DJ-artisti, jo viidesti maailman parhaaksi DJ:ksi valittu elektronisen musiikin megatähti TIËSTO, Bryan Adamsin ’Heaven’ -coverillaan tanssilistoja valloittava DASH BERLIN, maailman tunnetuimpiin trance-tähtiin kuuluvat legendat PAUL VAN DYK sekä GARETH EMERY, ’Loca People’ ja ’Trumpets’ -hiteillään maailmanmaineeseen noussut SAK NOEL, Madonnan ja Chris Brownin kanssa yhteistyötä tehnyt BENNY BENASSI sekä kotimaiset tähdet ALEX KUNNARI, K-SYSTEM sekä ALEX MATTSON.

EDM-artistien lisäksi Electric Festivalin massiivisella lavalla nähdään kotimaisen urbaanin musiikin kirkkaimpiin tähtiin kuuluva, kolminkertainen Emma-ehdokas EVELINA, jo huimat yli 50 miljoonaa Spotify-toistoa kerännyt NIKKE ANKARA, ’Läikkyy’ hitillään suureen suosioon noussut Youtube-tähti ARTTU LINDEMAN, BRÄDI, DEM sekä muita artisteja.

Electric Festival on ikärajaton: alle 15-vuotiaat pääsevät festareille huoltajan seurassa.

Lipunmyynti alkaa keskiviikkona 4.1.2017.
Liput: www.ticketmaster.fi

Tapahtumapaikkana toimiva Helsingin Messukeskus tarjoaa tapahtumalle ainutlaatuisen ympäristön laadukkaineen palveluineen, hyvien kulkuyhteyksien ääressä.

Electric Festival by KISS -tapahtuman tuotannosta vastaa Helsingin messukeskus yhdessä alan ammattilaisista koostuvan tuotantotiimin kanssa. Tapahtuman pääyhteistyökumppanina toimii Radio KISS Finland.

► ESIINTYJÄT

► Perjantai // Friday

Electric Stage
(Time: 17:00 - 02:00)

☆ TIËSTO
☆ GARETH EMERY
☆ PAUL VAN DYK
☆ ALEX KUNNARI
☆ ARTTU LINDEMAN
☆ EVELINA
☆ BORDERLESS

VIP-Stage
(Time: 22:00 - 04:00)

☆ JOONAS HAHMO
☆ Ninth Floor
☆ Evarist
☆ DJ Elferaon
☆ Eric Rayner

► Lauantai // Saturday

Electric Stage
(Time: 17:00 - 02:00)

☆ BENNY BENASSI
☆ DASH BERLIN
☆ SAK NOEL
☆ ALEX MATTSON
☆ BRÄDI
☆ DANIEL WANROOY
☆ DEM
☆ K-SYSTEM
☆ NIKKE ANKARA

VIP-Stage
(Time: 22:00 - 04:00)

☆ SUPER8 & TAB
☆ TOM FALL
☆ Max Millian
☆ Alora & Senii
☆ Tajunta

► IKÄRÄJA
Konsertin suositusikäraja on 15-vuotta. Alle 15-vuotiaat aikuisen seurassa. Anniskelualueelle pääsy edellyttää 18-vuoden ikää, sekä kuvallista henkilöllisyystodistusta (esim. ajokortti tai passi.) Ovet ikärajattomaan konserttiin aukeavat kello 17:00 ja tapahtuma päättyy kello 02:00.

► TAPAHTUMAPAIKKA
Helsingin Messukeskus, Messuaukio 1, 00521 Helsinki

► TAPAHTUMA-AIKA
3. - 4.3.2017 Helsingin Messukeskus
Pe / La Klo: 17.00 - 02.00

► PÄÄSYLIPUT
Lippuja myy ainoastaan Lippupalvelu
Linkki:

► PÄIVÄLIPPU
Päivälippu oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn lipun osoittamana päivämääränä/päivämäärillä. Päivälippua ei vaihdeta rannekkeeseen.
Perjantai: alk. 59 € + Toim.kulut
Lauantai: alk. 59 € + Toim.kulut
2 Päivää: alk. 79 € + Toim.kulut

Päivälipulla lunastat yhden sisäänpääsyn festivaalialueelle. Mikäli poistut alueelta, tulee sinun ostaa itsellesi uusi lippu. Kahden päivän lipulla pääset Messukeskukseen kerran kumpanakin tapahtumapäivänä, joten muista ottaa lippu mukaan molempina päivinä!

► IN / OUT-LIPPU
IN / OUT - lippu vaihdetaan rannekkeeseen.
2 Päivää: alk. 85 € + Toim.kulut

IN / OUT-lippu vaihdetaan rannekkeeseen, joka oikeuttaa edestakaiseen pääsyyn alueelta ulos ja sisään tapahtuman aikana.

► KISS VIP-LIPPU (K-18)
KISS VIP-lippu vaihdetaan rannekkeeseen. KISS -ranneke oikeuttaa alueelle edestakaiseen pääsyyn saman päivän aikana ilman rajoituksia.
Perjantai: alk. 72 € + Toim.kulut
Lauantai: alk. 72 € + Toim.kulut
2 Päivää: alk. 89 € + Toim.kulut

KISS VIP-lippu sisältää
- Oma narikka.
- Omat WC-alueet.
- Oma OTTO-automaatti.
- Oma katettu tupakointialue.
- Oma sisäänkäynti tapahtumaan.
- Oma KISS VIP-ranneke kulunvalvontaan.
- Omat baarit joissa anniskellaan alkoholia.
- Pääsy Messukeskuksen monipuoliseen ruokamaailmaan.
- Omat ala carte ruokaravintolapalvelut.
- Pääsy KISS VIP-alueelle josta suora näkyvyys päälavalle.

Varaa mukaasi käteistä, näin nopeutat asiointia myyntipisteissämme. Festivaalialueella on kaksi OTTO -automaattia joista toinen on varattu vain KISS VIP-asiakkaiden käyttöön.

► LIIKENNEYHTEYDET
Kun mietit pysäköintiä Helsingissä, Messuparkki on kätevä valinta. Olit sitten reissussa tunteja tai vaikkapa muutaman päivän, Messuparkki on kaikkien käytössä ja aina avoinna. Meille voit kätevästi jättää auton vaikka lähtiessäsi junalla Helsingin keskustaan. Pasilan asema on pienen kävelymatkan päässä ja muutkin julkiset liikennevälineet käden ulottuvilla.

Messukeskuksen paikoitusalueella ja pysäköintitalossa on 4 600 pysäköintipaikkaa. Pysäköintitalon tasojen maksimikorkeus on 2,2 m, joten sitä korkeammat autot tulee ajaa kenttäalueelle. Pysäköintialueella leiriytyminen on kielletty. Ruuhkien välttämiseksi toivomme kuitenkin että festivaalivieraat käyttäisivät julkisia liikennevälineitä jos mahdollista.

Messukeskus sijaitsee lähellä Pasilan rautatieasemaa, jolla pysähtyvät kaikki lähi- ja kaukojunat. Raitiovaunut numero 7B ja 9 tuovat myös lähelle Pasilan asemaa, samoin kuin useat HSL:n linja-autolinjat.

► SAAPUMINEN JA POISTUMINEN
Sisäänkäynti alueelle tapahtuu Messukeskuksen pääsisäänkäynnin puolelta. Alueelta voi halutessaan poistua, pääsyliput vaihdetaan ovella rannekkeeseen mikäli ostettu lippu oikeuttaa siihen. Sisääntuloportin yhteydessä on narikka ylimääräisiä laukkuja / vaatteita yms. varten. Narikan hinta on 2,5 €

Portilla on turvatarkastukset. Lasin, terävien tai muuten vaarallisten esineiden, laittomien aineiden ja alkoholin tuominen alueelle on kielletty. Tapahtuman järjestyksenvalvojilla on oikeus evätä sisäänpääsy huomattavan päihtyneeltä tai uhkaavalta henkilöltä.

► JUOMA JA RUOKA
Festivaalialueella on anniskelupisteitä, joten omia juomia/ruokia ei voi tuoda tapahtuma-alueelle. Alueelle ei saa tuoda minkäänlaisia pulloja tai tölkkejä, ei myöskään muovisia.

► VALOKUVAUS
Kännykkäkämerat on sallittu, ja kuvien ja videoiden lataaminen internetiin on sallittua! Järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat tapahtumassa kielletty.

► LIIKUNTARAJOITTEISET
Messukeskukseen, kaikkiin tapahtumapaikkoihin sekä ruoka- ja juomapisteisiin pääsee pyörätuolilla. Paikalla on myös inva-WC:itä.

► PÄÄSYLIPUT
Sinun tulee esittää sisäänkäynnin yhteydessä voimassa oleva lippu. Lipuissa on uniikki koodi, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn. Osta lippusi vain viralliselta lipunmyyjältä Lippupalvelusta, ollaksesi varma lipun aitoudesta. On sinun vastuullasi, että lippu on aito!

Poistumisoikeuden sisältävät liput vaihdetaan portilla henkilökohtaiseen rannekkeeseen. Rannekkeen siirtäminen toiselle henkilölle ei ole sallittua. Rannekkeet on suunniteltu niin, että niitä ei voi irroittaa kädestä ilman niiden rikkoutumista. Rikkinäinen ranneke ei kelpaa sisäänpääsyyn, joten huolehdithan rannekkeestasi kunnolla.

Festivaalin lipunmyynti ja rannekkeenvaihto suljetaan joka päivä kello 01.00. Muistathan siis saapua paikalla ajoissa.

► Huomioithan, että festivaalin tuotannossa käytetään strobo- ja savuefektejä, tämä voi aiheuttaa joillekin epileptisen kohtauksen.

YHTEYSTIEDOT

Festivaalikontakti:
[email protected]

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin
We reserve all rights to program changes

Favorites 1