Aftherapy with Joeski (Maya Records, NYC) at Bar Bäkkäri! K-20!

  From until   www.facebook.com/…/194610754277562  
Bar Bäkkäri, Helsinki   Show map

AFTHERAPY ***NEW LOCATION!***

05:00 Peak
06:00 JOESKI
08:00 Jekaterina
10:00 Doep
11:00 Flink b2b Kruger

Clinic Aftherapyt ovat olleet jo lähes puolentoista vuoden ajan Club Vaticanissa. Tähän mahtuu kymmeniä toinen toistaan parempia aamubileitä. Iso kiitos Vaticanin henksulle hienosti sujuneesta yhteistyöstä :)
Vuodenvaihteen jälkeen on kuitenkin aika päättää yhteistyö hyvässä yhteishengessä ja suunnata eteenpäin.

Aftherapyt siirtyvät Clinicin 9-vuotis juhlaviikonloppuna Bar Bäkkärin yläkerran hämyisiin tunnelmiin Pohjoiselle Rautatiekadulle. Bäkkärin underground henkinen miljöö tarjoaakin upeat puitteet aamujen seuraavaksi osoitteeksi. Aamut tulevat jatkossa jatkumaan aina tarvittaessa jälleen pitkälle iltapäivään, sillä siinä missä Vaticanin aamujen aukioloaikaa rajoitti Forumin toiminta, ei Bäkkärillä vastaavia “häiriötekijöitä” ole.

Clinic Aftherapyt järjestään Bar Bäkkärillä ensimmäisen kerran sunnuntaina tammikuun 15. päivä. Yleisön pyynnöstä ikäraja on jatkossa aamuissa K-20. Myös sisäänpääsyn hintaa lasketaan perus aamuissa reilusti. Kun aamuissa on kotimainen lineup, tulee sisäänpääsy olemaan 13,5€ (Vaticanissa 17,5€). Kun soittamassa on ulkomainen artisti, tulee sisäänpääsy olemaan 14,5€ (Vaticanissa 18,5€), hinnat sisältävät narikkamaksun!

Avajaisissa on luvassa on paljon savua sekä huikea lineup. Kotimaisista aamut aloittaa Peak. Herrasmies, joka juhlistaa tänä viikonloppuna 25-vuotista DJ-uraansa.

Peakin jälkeen aamujen pääartistiksi saapuu Brooklynissä syntynyt ja Queensissa DJksi kasvanut Joeski! DJ, tuottaja ja levy-yhtiön omistaja Joeski on ollut skenessä mukana jo 90 -luvun alkupuolelta asti. Hän on rokannut illasta toiseen mm. New Yorkin legendaarisilla Limelight,Tunnel, Palladium & NASA klubeilla. DJ keikkojen lisäksi Joeski on todella tunnettu tuottaja ja voidaankin sanoa, että jokaisen kunnon house DJn levylaukusta löytyy hänen biisejä, joita on tullut ulos paitsi hänen omalta Maya Recors levy-yhtiöltä, kuin mm. Defected, Desolat, Poker Flat, Kling Klong, Suara sekä Kittball Recordsilta.

Seuraavana on vuorossa Clinicin Jekaterina, jonka jälkeen aamukansaa villitsee Varaston Doep. Aamut päättää deepboxxin Flink b2b Kruger.

——————————————————————————

Joeski (Maya Records, Defected, Desolat, Kittball Records, Suara, NYC
www.soundcloud.com/djjoeski

Peak (Deep Disco) 25 years of DJing

http://www.mixcloud.com/Peakster

Flink (deepboxx) b2b Kruger
https://www.facebook.com/FlinkDj


Jekaterina (Clinic)
https://www.facebook.com/jekaterinamusic

http://www.residentadvisor.net/dj/jekaterina
https://www.instagram.com/jekaterina_fin/

Doep (Varasto)
https://www.facebook.com/Doeppp


——————————————————————————

Sun 15.1.2017
05:00-13:00
AGELIMIT 20
Tickets 14,5€ (including cloakroom fee !!!)

Bar Bäkkäri
Pohjoinen Rautatiekatu 21
00100 Helsinki