Future House X Porvoo

  From until   www.facebook.com/…/567509060106687  
La Fiesta - Tex-Mex & Nightlife, Porvoo   Show map

Oliver Heldens, Tchami, Jauz ja Disclosure. Tässä muutama esimerkki siitä mitä tarkoittaa Future House. Kuulostaako tutulta? Ajankohtaisimmat househitit tuodaan kauniisti paketoituna jokaisen hauskaa pitävän ulottuville lisä-äänentoiston ja valojen, sekä kotimaisten huippuartistien kera itsenäisyyspäivän aattona ensimmäistä kertaa Porvoon Fiestaan!Future House ✖ Porvoo

UPI (Future House X, Bassoradio)
https://www.facebook.com/DjUpiFinland/

NICK K (Future House X, DOPE HKI, Bassoradio)
https://www.facebook.com/nickkscom/

ON JUNE (Spinnin' Records)
https://www.facebook.com/onjunemusic/

FLOWJACKS
https://www.facebook.com/flowjacksofficial/Paikka: Fiesta
Aika: 23-04
Liput: TBAFiestaan paikalle saapuu Future House X:n kotimainen ykköskenttä. Illan aloittava On June julkaisee musiikkia maailman suurimmalla elektroniseen tanssimusiikkiin keskittyneellä Spinnin' levymerkillä. Vastikään mm. Waterlandissa yhdessä bileet villinneet illan isännät Nick K ja Upi ottavat ohjat illan keskivaiheilla astetta deepimmällä soundilla ja groovella. Viimeiset mehut juhlakansasta puristaa mm. Weekend Festivaleilla ja Future Housessa tänä vuonna esiintynyt nuori kyky, Flowjacks!Future House X on Helsinkiläisten pitkän linjan promoottori-DJ hahmojen Nick K:n ja Dj Upin aloittama klubitapahtuma. Tänä vuonna tuotanto on tehty yhteistyössä mm. Weekendin jatkobileiden ja Åbove & Crazy tapahtumien takana seisovan Rito Secreton kanssa.

Helsingin ja Turun bileissä DJ-kopissa on nähty kansainvälisiä artistivieraita My Digital Enemystä Low Steppaan ja Vato Gonzaleziin. Future House X showcase vieraili Waterlandissa 2016. Tapahtuma järjestetään tänä talvena yhteensä ainakin viidellä paikkakunnalla ympäri Suomea. Niin Turussa kuin Helsingissäkin tupa on ollut tukossa ja bileet katossa. Nyt päästään vihdoin nostamaan kädet kattoon myös Porvoossa!Checkaa videoita vuoden 2016 bileistä päästäksesi bailutunnelmaan:

Vato Gonzalez Turussa:
https://www.facebook.com/futurehousehki/videos/348258825505764/

Low Steppa Helsingissä:
https://www.facebook.com/futurehousehki/videos/o.1019959061407951/278675659130748/?type=2&theater

Future House X Waterland (Live):
https://www.facebook.com/futurehousehki/videos/367486950249618/Nähdään bileissä!