Chicago Stomp! Presents: Ee

  From until   www.facebook.com/…/1645162205781424  
Nightclub Mayday, Lahti   Show map

•Joulu taas lähenee kovaa kyytiä ja viimeistään nyt on alettava käyttäytymään kiltisti jos meinaa tehdä tonttuihin vaikutuksen ja saada edes jonkinlaisia lahjoja. Meidän bileissä taas voi ihan luvan kanssa heittäytyä vähän tuhmaksi ja valvoa ohi nukkumaanmenoajan sekä juoda drinkin tai pari koska tänne ei tontut ikkunoista kurki.

•Mutta se joulusta ja siirrytään asiaan: Vakiokattauksesta poiketen Pheat on lomailemassa Balin upeissa maisemissa, mutta ei hätää, sillä vierailevana artistina meillä on Ee! Tupla E on tällä hetkellä yksi kuumimpia nousevia nimiä suomen psy-trancepiireissä ja hänet onkin nähty soittamassa mm. Kosmos-festareiden päälavalla, Electric Carnival -risteilyllä, Infected Mushroomin lämppärinä Futurebass -tapahtumassa sekä Astrixin jälkilöylyissä Final Chakran bileissä Tallinnassa. Tämän lisäksi mies on Full On ja Bass Game -tapahtumakonseptien takana ja tuonut Suomeen mm. Neelix, Fabio & Moon, Vibe Tribe, Bizzare Contact, Ace Ventura sekä monia muita huippunimiä. EEn energinen musiikki, räväkkä soittotyyli sekä uskomaton lavakarisma saavat yleisön hullaantumaan ja tanssimaan sääriluunsa poikki, joten ei ihmekään että hän jää tapahtumista kirkkaiten ihmisten mieleen jättäen jopa pääartistit varjoonsa.

•Mukana myös omat DJ:mme eli German West, joka tarjoilee rennot houset alkuiltaan ja Fox Murder, joka nostaa tunnelmaa tummalla ja energisellä proge housella sekä Otto Dawn, joka lämmittää yleisön valmiiksi artistivierastamme varten trancellaan.

•Joten tervetuloa viettämään kanssamme varmasti kaupungin kovimmat pikkujoulut konemusiikin merkeissä.