Hämäräradio presents: ”THE END” – 5-vuotistaipaleen päätösbileet

  From until   Buy tickets   www.facebook.com/…/546656992192275  
Hotelli-Ravintola Tukkijätkä, Heinola   Show map

Viimeisen kerran!
Lauantaina 17.12 Hämäräradio toteuttaa jättimäisen spektaakkelin juhlistaakseen yhteistä mennyttä taivalta. Takana on jo puoli vuosikymmentä unohtumattomia bileitä.

Viimeisen kerran kunniaksi lavatoteutuksessa ei olla säästelty. Tukkijätkässä jauhaa jälleen massiivinen äänentoisto, sekä visuaaleja tulee tuottamaan tunnettu Hypnotist Group. Tämän kokoluokan tapahtumia ei Heinolassa ole ennen nähty!

Yhteisestä taipaleestamme saamme kiittää erityisesti teitä, arvon bilekansa. Joten eiköhän ole aika tanssia ja juhlia aamuun asti huippuesiintyjien siivittelemänä, vielä viimeisen kerran!

Ennakkoliput tulevat myyntiin Tukkijätkään sekä bailataan.fi -palveluun maanantaina 7.11. Ennakkolippuja on RAJALLINEN määrä. Ennakkoliput ovat myynnissä alennettuun hintaan (12€) 30.11 asti.

ARTISTIT

Tempo Giusto
Ympäri maailmaa keikkaillut Tempo Giusto saapuu räjäyttämään tanssilattian Heinolaan. Tempo Giustoa on tituleerattu tech trancen uudeksi kuninkaaksi.
http://tempogiusto.fi
https://www.facebook.com/tempogiusto/

Chantola
Chantola on erittäin ansioitunut turkulainen dj / tuottaja. Rautaisella ammattitaidolla ja yleisönlukukyvyllä hän varmasti täyttää dancefloorin housesoundeillaan.
http://chantolamusic.info
https://www.facebook.com/Chantolamusic/

Sergei Shkuroff
Sergei Shkuroff on Hämäräradion bileiden vakiokasvo, ja ei syyttä. Hän on pyöritellyt levyjä jo vuodesta 1999 ympäri maailmaa isoilla klubeilla. Laatutakuu!
https://www.facebook.com/Sergei-Shkuroff-24556096297/


Johny S
Johny S on turkulainen housetuottaja. Settiin odotettavissa remixejä, mashuppeja genrerajoja rikkoen. Saa tanssijalan liikkeelle!
https://www.facebook.com/JohnySmusic/


Liput ENNAKKOON 12€, ovelta 15€ mikäli riittää
Ravintola Tukkijätkä
17.12.2016
21-04


Tapahtumassa mukana:

Sähköagentti
Hypnotist Group
Hotelli-Ravintola Tukkijätkä
Hämärä UG

Favorites 1