Uuno Viidakossa esittää: Mizfire!

  From until   Tickets 4€   Age limit: 18   www.facebook.com/…/1831399277147259  
Uuno-baari, Järvenpää   Show map  
drum'n'bass

UUNO VIIDAKOSSA, OSA KOLME : YLIPAPITAR

Uuno tanssi kesäisessä heimojen kohtaamisessa niin ahkerasti, että hänen liikavarpaansa tulehtuivat pahemman kerran. Ja siihen päälle tietenkin aivan järjetön krapula poppamiehen soosseista. Nyt on paha!

Ei hätää, naapurikylän ylipapitar omaa tarunomaisia voimia. Voisikohan niistä olla apua Uunon olotiloihin? Tämä selviää pyhäinpäivänä, kun ylipapitar MIZFIRE saapuu sytyttämään koko viidakon liekkeihin!

Tämä vuoden kuumimpiin nimiin kuuluva DJ on ollut kovassa nousussa jo viime vuodesta alkaen, ja sulkia hattuun on kertynyt jopa DJ Orionin hostaamasta Ylex:n XmiX-setistä. Nyt on lupa odottaa kunnon hikipisaroita kirvottavaa paahtoa!

http://yle.fi/ylex/uutiset/dj_orionin_tulevaisuudet_toivot_-sarja_kaynnistyy__ensimmaisena_esittelyssa_tyttojunkkaa_soittava_mizfire/3-8607520

Löylyä viidakkosaunan lauteilla heittelevät myös Viidakon residentit T-Juna, Positron ja St. Laurent. Kuten aiemminkin, soundista ja valoista vastaa Makeway Sounds – ja tällä kertaa entistäkin isommalla setillä! Ja kärmesviinaahan saa poppamiehen apureilta. Liity joukkoomme!

- - -

LA 5.11.2016
22–03
4 € + narikka

Uuno-baari: https://www.facebook.com/UunoBaari/
Mizfire: https://www.facebook.com/mizfirednb +
Makeway Sounds: www.facebook.com/MakeWaySoundSystem
T-Juna:
St. Laurent: https://www.mixcloud.com/pyhalaurentius/

Favorites 1