Jean-Michel Jarre Electronica World Tour - IHANA pre party

  From until   www.facebook.com/…/197489170687181  
Helsingin Jäähalli, Helsinki   Show map

Jean-Michel Jarre Electronica World Tour - IHANA pre party

IHANA järjestää pre partyt Helsingin Jäähallin Peto-Klubilla
31.10.2016 klo 18->

Tule messiin nauttimaan Peto-Klubille!
Ei erillistä sisäänpääsyä eli konserttilipulla pääsisäänkäynnistä sisään ja nokka kohti Peto-Klubia.
Isäntinä:
Stede (IHANA)
Tomi K (IHANA)

Yours,
IHANA posse

Yhteistyössä Radio Aalto

Liput nyt myynnissä:
Tiketti: http://bit.ly/1Zjz23O
lippu.fi: http://bit.ly/1T3ZbTE
ticketmaster.fi: http://bit.ly/1pWPVVT
rle.fi: http://bit.ly/1VumKWg

Elektronisen musiikin pioneeri Jean-Michel Jarre Suomeen lokakuussa!

Elektronisen musiikin pioneeri Jean-Michel Jarre saapuu konsertoimaan Suomeen lokakuussa. Kaikkiaan yli 80 miljoonaa albumia myynyt Jarre tuo mittavan shown’sa Helsingin Jäähalliin maanantaina 31. lokakuuta. Konsertti on osa laajaa The Electronica World Tour –kiertuetta, ja sen liput maksavat alkaen 59 euroa. Lipunmyynti alkaa Ticketmaster Suomessa (Lippupalvelu), sekä Tiketissä, Lippupisteessä ja osoitteessa www.rle.fi maanantaina 21. maaliskuuta.

Jarre on konsertoinut Suomessa aiemmin kolmesti suurissa areenoissa (1997, 2009 ja 2011). mutta nyt on luvassa intiimimpi jäähallikonsertti, jonne on lisäksi myynnissä tavallista vähemmän lippuja.

Jean-Michel Jarre esitteli maailmalle konemusiikin eri ulottuvuudet ja näyttävät laser-show’t jo 1970-luvulla, jolloin nykyisestä elektronisen musiikin jättisuosiosta ei ollut tietoakaan. Hän kohautti maailmaa huikeilla musiikillisilla ja valaistuksellisilla ratkaisuillaan ja rakensi pohjan tyylille, josta David Guettan ja Aviciin kaltaiset supertähdet nykyisin ammentavat menestyksensä.

Jarre on monipuolinen artisti, joka on myös säveltäjä ja sanoittaja ja on tehnyt musiikin muun muassa moniin elokuviinkin. Jarre on koko uransa aikana ollut myös tekijänoikeuksien sanansaattaja ja puolestapuhuja.

Mittavaan maailmanmaineeseen Jarren nosti hänen vuonna 1976 ilmestynyt Oxygene-albuminsa. Kahta vuotta myöhemmin hän piti ensimmäisen jättimäisistä ulkoilmakonserteistaan. Jarren esitystä seurasi Pariisin Concorde-aukiolla tuolloin arviolta miljoonan ihmisen yleisö.

Jarren viimeisin menestysprojekti on viime keväänä julkaistu Electronica 1, jossa oli mukana suuri joukko muita huippuartisteja, kuten Vince Clarke, Gesaffelstein, M83, Armin van Buuren, John Carpenter ja Pete Townshend. Tänä vuonna julkaistavalla Electronica 2 –albumilla on puolestaan mukana 15 muuta artistia, kuten Hans Zimmer, Pet Shop Boys ja Gary Numan.

Jean-Michel Jarre maanantaina 31. lokakuuta Helsingin Jäähallissa. Liput alkaen 59 euroa. Lipunmyynti alkaa Ticketmaster Suomessa (Lippupalvelu) sekä Lippupisteessä, Tiketissä ja osoitteessa www.rle.fi maanantaina 21.3. klo 9.00.

Konsertin tuottaa RL Concerts: www.rle.fi

Jean-Michel Jarre netissä: http://jeanmicheljarre.com/