Kokeellisen musiikin klubi: Zhelezobeton Baltic tour 2016

  From until   www.facebook.com/…/1808479996036973  
Kirjakahvila, Turku   Show map

Kryptogen Rundfunk, Neznamo ja Uhushuhu Turun kirjakahvilan kokeellisen musiikin klubilla perjantaina 14.10.2016 kello 20:00

Venäläisen kokeellisen, ambient, noise ja muun epätyypillisen musiikin levy-yhtiön Zhelezobetonin artistien Baltian maiden kiertue tuo kolme venäläistä artistia Kryptogen Rundfunk ja Neznamo Turun kirjakahvilaan.

Vuonna 2002 perustettu Kryptogen Rundfunk on Zhelezobeton-levy-yhtiön perustajan Artyomin oma artistinimi. Kryptogen Rundfunkin äänimaisema perustuu analogiseen elektroniikkaan, radiomeluun, konkreettisiin ääniin kietoen ne psykedeeliseksi elektroniseksi kudokseksi.

http://kr.radionoise.ru

Neznamo puolestaan on Dmitry N. Shilovin alunperin jo vuonna 1995 perustama yhtye. Neznamon ambient- ja dronemusiikissa kuuluvat perinteisillä instrumenteilla luodut äänimatot, erilaisista resonoivista objekteista ja ihmisestä syntyvät äänet sekä moninaiset kenttä-äänitykset, jotka yhdessä luovat yhtyeen vahvan ja mystisen äänimaailman.

http://neznamo.moonsun.info

Uhushuhu on yksi Utrovortun yhteistyöprojektien manifestaatio. Musiikillisesti myös Uhushuhu liikkuu dronen, noisen ja kokeellisen elektronisen musiikin risteyskohdassa. Yhtyeen kokoonpano vaihtelee yhdestä kuuteen henkilöön ja kokoonpanon live-esiintymiset perustuvat vahvasti improvisaatioon ja visuaalisiin projektioihin, jotka kokoonpanon VJ luo reaaliaikaisesti esitetyn musiikin perusteella.

http://en.utrovortu.com

Tapahtuma on ilmainen ja ikärajaton.

Turun kirjakahvila sijaitsee osoitteessa Vanha suurtori 3, Brinkkalan sisäpiha, 20500 Turku.