PARTY XPRS - GLOW Edition at Viking XPRS

  From until   Buy tickets   www.facebook.com/…/307836886248753  
MS Viking XPRS, Helsinki   Show map

☆ Viihdelehti STARA sekä K-SYSTEM ylpeänä esittävät ☆

PARTY XPRS - GLOW EDITION

Koe syksyn vauhdikkaimmat GLOW -bileet Viking XPRS:llä lauantaina 12.11.2016! Risteilyllä pääset nauttimaan iloisista ihmisistä ja ainutlaatuisesta GLOW -tunnelmasta, sekä tietenkin tanssimaan aamun pikkutunneille asti.

Esiintymässä risteilyllä nähdään maamme suosituimpia elektronisen musiikin tähtiä kuten K-SYSTEM, ALEX KUNNARI, JOONAS HAHMO sekä tulevaisuuden sankarit Alora & Senii, Max Millian sekä Ninth Floor.

Super edulliset risteilyliput ovat nyt myynnissä alkaen 22€ / B2P Hytti. Hyttipaikkoja on rajoitetusti, joten toimi heti ja hanki lippusi syksyn parhaalle bileristeilylle!

☆ Liput myynnissä osoitteessa: http://bit.ly/1OdpyTb

Risteily käynnistyy Helsingistä klo 21:30 ja takaisin palataan seuraavana aamupäivänä. Ei maihinnousua Tallinnassa.

www.vikingline.fi
www.stara.fi
www.facebook.com/partyxprs
www.instagram.com/partyxprs

☆☆ ESIINTYJÄT ☆☆

☆ K-SYSTEM - www.facebook.com/ksystem

Kimmo ”K-System” Kauppinen on kerännyt pitkällä urallaan huomattavaa tunnustusta, ja tehnyt suomalaista musiikkihistoriaa. Hänet on valittu vuoden tuottajaksi ja vuoden artistiksi, sekä Emma-ehdokkaaksi. K-System on ensimmäinen suomalainen elektronisen musiikin artisti joka on julkaissut Top-10 –hittikappaleen kolmella eri vuosikymmenellä. Lähes 2 miljoonaa Spotify-toistoa kertoo vankasta suosiosta modernin musiikin ystävien keskuudessa.

Vuonna 2015 julkaistut hittisinglet 'I Got A Feeling' sekä 'Ocean Drive' soivat tiheään tahtiin Radio NRJ:n sekä Ylex:n taajuuksilla sekä valloittivat iTunes myyntilistojen kärkisijat Suomessa. Joonas Hahmon kanssa yhdessä julkaistu "Ocean Drive" nousi maailman 5. myydyimmäksi äänitteeksi omassa genressään ja päätyi maailman isoimpien DJ-tähtien levylautasille soiden superclubeilla sekä massiivisilla festivaaleilla ympäri maailmaa.

Omien kappaleidensa lisäksi K-System on tuottanut musiikkia myös muille artisteille sekä remiksannut kansainvälisiä huippunimiä kuten Tiesto ja Judge Jules, ja kotimaan suurimpia tähtiä kuten Darude, Anna Abreu sekä Jannika B.

☆ ALEX KUNNARI - www.facebook.com/djalexkunnari

Alex Kunnari tunnetaan pitkästä työstään Club Colorsin keulahahmona sekä suuren suosion saavuttaneen Summer Sound Festivalin toisena perustajajäsenenä. Hän on myös julkaissut useita omia kappaleita hollantilaisella Blackhole Recordings –levymerkillä. Alexin yhteissingle Heikki L:n sekä yhdysvaltalaisen ‘Good Charlotte’ yhtyeen vokalistin Joel Maddenin kanssa on ollut iso radiohitti monissa maissa.

☆ JOONAS HAHMO - www.facebook.com/joonashahmoofficial

Joonas Hahmon kappaleet pyörivät tiheään tahtiin maailman suosituimpien DJ:den kuten Armin van Buurenin, Tieston sekä Calvin Harrisin levylautasilla sekä download listojen kärkisijoilla. Hän pyörittää myös omaa ‘Hahmo Recordings’ –levymerkkiään ja on toiminut tuottajana mm. Antti Tuiskulle, Darudelle sekä Finnish Hockey Mafialle jonka Antero Mertarantaa lainaava ‘Taivas Varjele’ –kappale on iso osa suomalaista MM-kiekkohistoriaa.

☆ ALORA & SENII - www.facebook.com/aloraandsenii

Alora & Senii on vuodesta 2012 yhdessä toiminut Dj/Tuottaja duo. Modernista Tropical Housesta vaikutteita ammentava kaksikko on tuottanut radiotaajuuksia valloittaneita kappaleita sekä tanssittanut juhlakansaa mm. Weekend Festivalilla.

YleX - Tulevaisuuden toivot kilpailun voittaja 2016!

☆ MAX MILLIAN - www.facebook.com/djmaxmillian

Max Millian tekee kovaa nousua kansainväliselle tähtitaivaalle. Hänen julkaisunsa Brittiläisellä Infrasonics-levymerkillä ovat saaneet suurta huomiota ja päätyneet mm. Above & Beoynd, Ferry Corsten sekä Markus Schulzin soittolistoille.

☆ NINTH FLOOR - www.facebook.com/ninthfloor

YleX - Tulevaisuuden toivot kilpailun voittaja 2015!

Favorites 1