HUG Birthday Rave w/ PAUKE

  From until   www.facebook.com/…/1754447404767941  
Ravintola Caio, Oulu   Show map

Reivit Caiossa? Kyllä kiitos! Kaupungin rankin bileorganisaatio HUG Oulu täyttää vuoden ja on taas aika räjäyttää Caio kahden stagen voimin. Päälava omistetaan synttärisankareiden juhlinnalle ja trancen sulosoinnuille, kun stagelle nousevat vanhat konkarit ja nuoret tulokkaat. Toisen huoneen valtaa technollaan Gos Lea Ug, joka saapuu suoraan Lapista järjestämään etkobileet 1.10. Rovaniemellä pidettävälle PAUKE vol.4 -tapahtumalleen. Tämä kahden organisaation neronleimaus tulee olemaan jotain ainutlaatuista, tiukkaa ja kaunista! Tätä kokemusta ei kannata jättää välistä!

Rave party in Caio? Heck yeah! HUG, the hardest rave organizer in town has its first birthday and is ready to blast Caio to the skies once more with two stages! The main stage is dedicated to the sweet melodies of trance played by skilled veterans and hungry newcomers alike. The second stage is filled with techno by Gos Lea Ug straight from Lapland who are organizing their main PAUKE vol.4 event in Rovaniemi on 1st of October. This brainchild of the two organizations shall be something unique and beautiful you cannot afford to miss!

Damage: 8€ incl. cloakroom

★ ★ 2 STAGES ★ ★

★ HUG STAGE ★

Full on trance experience

▶ MAX DEE & MZA
▶ ANDY F & ACID ANGEL
▶ MKAYEL & MIKAEL MARCUS

★ PAUKE STAGE ★

Pure techno all night long…

▶ ISMO L
▶ GARGOIL & A-NARC
▶ DJ TWIZTED & PLUG-UGLY

★ ★ HUG ★ ★

HUG perustettiin viime syksynä jatkamaan Oulun pitkiä perinteitä pykälää rankemman konemusiikin saralla, ja sittemmin tästä poppoosta on muodostunut yksi koko Pohjois-Suomen aktiivisimmista elektronisen musiikin underground-organisaatioista. Viimeisen vuoden aikana HUG on järjestänyt kolmet tuvan täyttäneet bileet Caiossa, ja nyt on aika jatkaa hyväksi havaitulla konseptilla: kaksi lavaa, tiukkaa soundia ja ennen kaikkea tinkimätöntä meininkiä ja puhdasta hauskanpitoa asiansa osaavan crew'n tavaramerkkityyliin! Nyt vuorossa on esitellä trancea laidasta laitaan sekä rankempaa tykitystä että klimaattisen kauniita melodioita unohtamatta. Rave on!

★ ★ PAUKE ★ ★

PAUKE-klubi-illat saivat alkunsa Rovaniemellä, kun kaksi technon kaipuista dj:tä, Gargoil ja A-Narc, löivät kolisevat päänsä yhteen ja huomasivat aukon Rovaniemen musiikkitarjonnassa. Tuloksena oli menestyksekäs konsepti, keskittynyt tarjoilemaan tiukkaa, tummaa technoa lappilaiselle yleisölle hyvällä maulla ja harkinnalla. Jokaisesta klubi-illasta on muodostunut oma tarinansa ja saaga jatkuu 1.10. Rovaniemen Kauppayhtiössä.

Mutta se Rovaniemestä, 24.9. PAUKE saapuu technon ilosanoman lähettiläänä tuomaan technon Ouluun yhteistyössä HUG:n kanssa. Dj-kattaus on kokonaan lappilaisista alkuperää, ja näiden herrojen intohimona on välittää teille rehtiä, aitoa, tiukkaa technoa. Tervetuloa nostamaan tanssijalkaa!

PAUKE is all about good quality techno bass and good vibes.