Pure Black presents: Minimal show w/ DoubKore & Patrik Soderbom!

  From until   www.facebook.com/…/1720663264860382  
Club Vatican, Helsinki   Show map

Pure Black Presents: DoubKore & Patrik Soderbom!

Seuraavia Pure Black bileitä juhlitaan isosti, kun meille saapuu vieraaksi kaksi todella suurta Minimal herraa ja minne muuallekkaan, kun mainioksi teknoluolaksi osoittautuneeseen Club Vaticaniin, Helsingin keskustan ytimeen!

Italiasta lähtöisin oleva DoubKore, ja Ruotsin Gothenburgista tuleva Patrik Soderbom, ovat molemmat vahvasti kiinnitettyinä Ahmet Sendilin omaan Boshporus Underground levy-yhtiöön, lukuisilla julkaisuilla kyseiselle labelille.

_DoubKore_
Ensimmäistä kertaa suomessa esiintyvän DoubKoren tyyli tunnetaan erittäin vahvoista ja groovaavista bassolinjoistaan, missä percussiot ovat isossa roolissa. Vuonna 2014 hänet valittiin top 100:n listalle parhaat Minimal tuottajat, ja oli arvostetusti sijalla #42! Herra pyörittää myös omaa levy-yhtiötä, DoubSquare records, joka on saavuttanut jo ison aseman Minimal maailmassa.

_Patrik Soderbom_
Suomessakin pariin otteeseen esiintynyt Patrik Soderbom aloitti uransa 2000-luvun lopulla, ja on tuotannoillaan jo monta kertaa yltänyt Beatportin top 10 Minimal listalle. Patrik on ehtinyt esiintymään jo mm, Meksikossa, Ranskassa, Saksassa, Sveitsissä, ja tietenkin meillä Suomessa, joista viimeisin v. 2015 Tampereen Pakkahuoneella.


Kotimaisena edustuksena nähdään Pure Black konseptin takana oleva Ozzy Sahin, joka on tullut tutuksi eksoottisellaan ja melodisella undergound soundillaan, sekä tuoreempi kasvo suomen techno skenessä Robert Vasilev groovaavalla ja rikkaalla basso soundillaan.


Lineup:

_DoubKore (IT) (DoubSquare Records / Boshporus Underground)
https://www.facebook.com/DoubKore/?fref=ts


_Patrik Soderbom (SE) (Boshporus Underground / Sode Records)
https://www.facebook.com/patriksoderbom/?fref=ts


_Ozzy Sahin
https://www.facebook.com/DjOzzyS/?fref=ts

_Robert Vasilev (SJ Records)
https://www.facebook.com/djrobertvasilev/


Liput:
Ovelta - 12€