Core City Downtown

  From until   Age limit: 18   kovaydin.net/…?page_id=2241  
O'Hara's Freehouse, Tampere   Show map  
experimental, hard, industrial

Kovaydin.NET loudly presents..
Core City Downtown!

Lineup:

Avaruusveli
Avaruusveli on shamancore-artisti Teknoaidin dj alias ja hän on myös Kovaydin.NETin perustaja. Seteissään hän yhdistelee usein maadoittavia nopeita särökickejä ja mystisiä leijailevia äänimaisemia yli skenerajojen. Tällä kertaa Avaruusveli soittelee setin mm. mentaalista hardtekkiä ja kosmista hc technoa.

Junglist Vampire LIVE
Junglist Vampire on tamperelainen breakcore-artisti. Junglist Vampiren saundi vaihtelee synkemmästä horrormätöstä maalaileviin avaruusasemadubstep-meininkeihin sekä maaniseen, kaoottiseen raggajungleperseilyyn. JV on toistaiseksi julkaissut 2 albumia, ensimmäisen "Junglist Vampire EP:n" omin voimin Bandcampissa sekä toisen nimeltä "FACE" Sociopath Recordsilla.

Noison
Noison on yhden miehen yhtye Tampereelta, joka tuottaa ääntä miltein kaikissa sen olomuodoissa, päätyylinään kuitenkin raskaampi ja kokeellisempi soundi. Nykyään enemmän biisien soitteluun, kuin tekemiseen, keskittyvä projekti on ollut aktiivisena jo vuodesta 2004 lähtien. Vuonna 2009 hän liittyi Kovaydin.NETtiin ja on siitä lähtien ollut aktiivisesti mukana toiminnassa ja kantanut kortensa kekoon parhaan kykynsä mukaan Suomen UG-skenen ylläpitämiseksi. Ensimmäinen keikka oli 2010 Brainbashers: Ydintalvi tapahtumassa, jonka jälkeen ollut soittamassa miltein jokaisessa Kovaydin.NETin järjestämässä tapahtumassa. CCD:ssä Noisonilta kuullaan speedcorea!

Shatterling
Shatterling on Espoosta kotoisin oleva liveartisti/dj joka on pyörinyt hardcoren lukuisien alagenrejen parissa vuodesta 2007 saakka. Nopeudella tai hitaudella ei ole merkitystä kunhan soundi on hyvää ja groove kulkee. Tällä kertaa Shatterling soittaa DJ-setin koostuen hitaan hitaasta doomcoresta, technosta, industrial hardcoresta ja emocoresta.

Säckxsätüs LIVE
Säckxsätüs heittää silppuriin punkin, metallin ja elektronisen musiikin äärimmäisimpiä muotoja sekä kaikkea funkista noiseen ja elokuvasämpleistä katujen ääniin ja sylkee ulos breakcoren epägenreen kuuluvaa kaoottista paukutusta. Julkaisuja: Plagiarized EP Night Terror Recordingsilla (RIP), yksittäisiä kappaleita Kovaydin.NETin kokoelmilla ja Soundcloudissa. Setti koostuu pääosin vielä julkaisemattomasta matskusta.

Timetable:
22:00-23:00 Shatterling
23:00-00:00 Junglist Vampire LIVE
00:00-01:00 Avaruusveli
01:00-01:45 Säckxsätüs LIVE
01:45-02:30 Noison

Age limit: 18
Free entrance

https://www.facebook.com/events/1581643375473836

Favorites 3