Brunon finaali: Shivan Dragn / Phantom / Redder / SMOOD

  From until   Buy tickets   www.facebook.com/…/1832483080316522  
Konepajan Bruno, Helsinki   Show map

SHIVAN DRAGN BRUNON FINAALISSA

Shivan Dragnin (Artturi Taira, ex-Rubik) musiikki seikkailee jossain hypnoottisen unipopin, pimeän puolen baleaarisuuden sekä huuruisen idm:n tällä ja tuolla puolen.

Ekstaattisten melodioiden kuljettamaa maksimaalista minimalismia, josta on toistaiseksi saanut nauttia vain ja ainoastaan livemuodossa.

PHANTOM

Phantom on laulaja/lauluntekijä Hanna Toivosen sekä tuottaja Tommi Koskisen yhtye, joka on luonut jazz-vaikutteista trip hopia ja elektroniseen musiikkiin taipuvaista vaihtoehtoista poppia vuodesta 2012. Duo oli julkaissut vasta muutaman minuutin musiikkia, kun siitä kiinnostuttiin ulkomaisissa medioissa Guardiania ja Pitchforkia myöten. Yhtyettä ovat hehkuttaneet myös muun muassa elektrojättiläiset The xx sekä Bonobo. Kesäkuussa Phantom vihdoin julkaisi debyyttipitkäsoittonsa ja onnistui täyttämään siihen kohdistuneet valtavat odotukset.

REDDER

Frans Sarasteen ja Vesa Hoikan muodostama Redder on ainutlaatuinen yhdistelmä folkia ja trip-hopia, helposti lähestyttävää ja haastavaa. Harvakseltaan keikkaileva duo tuo Brunolle mukanaan paitsi upeat, tummanpuhuvat soundinsa, myös mykistävän visuaalisen kokemuksen.

SMOOD

SMOOD on DJ Aleksin ja Shoulderpipen musikaalisten vaikutteiden sulatusuuni, jonka setiti tutkivat erityisesti sivuvirroilta kumpuavaa housea ja sen historiaa. Varsinkin keholliseen tulkintaan kannustavat setiti ovat tuttuja paitsi kotimaiselta klbikentältä, myös mm. Basson ja Lontoolaisen Radar Radion ohjelmistosta.


Liput Tiketistä, myynnissä nyt alk. 9,50 €
http://www.tiketti.fi/tapahtuma/41380

Lipunmyynti Brunossa auki klo 21:00 alkaen
Liput ovelta 10 €

PERJANTAIN AIKATAULU:

RUOKAREKAT:
Klo 11:00 alkaen lounas

CREATIVE SPACE
Klo 16:00 alkaen
Sarppa Tekee Tatskoi
Oh The Irony
Peten Parturi

JOOGA
Klo 17:00 - 18:00

TERASSI DJt
Klo 16:00 - 22:00

LIVE
Lipunmyynti auki klo 21:00

Redder 22:00
Phantom 23:00
Shivan Dragn 00:00
SMOOD 01:00

Liput ovelta 10 €