Brunon Finaali: Huoratron

  From until   Buy tickets   www.facebook.com/…/1955539584672288  
Konepajan Bruno, Helsinki   Show map

HUORATRON

Tämä on musiikkia, joka on niin rajoilla että jokainen voi vastaanottaa sen. Jotakin, joka muistuttaa musiikin mahdollisuudesta sekoittaa pakkaa, potkia liikkeelle ja... no, joka rehellisesti rankaisee. Kuitenkin, kun ottaa Huoratronin biitti-myllytystä vastaan, huomaa hymyilevänsä. Se on katarttinen musiikillinen hyökkäys. Tulee olemaan verta, hikeä ja kyyneleitä, mutta kaiken jälkeen tuntee olonsa paremmaksi ihmiseksi.

Uskomme Brunolla, että Huoratron on täydellinen tapa päättää tämä vaihtoehtotodellisuus mistä olemme koko kesän nauttineet. Hänen kompromissittomuutensa ja kaikkien tyylilajien kävelijät sisään ottavuutensa ovat teemoja, minkä takana me seisomme täydellä sydämellä.

Vihdoin joku joka ei usko että hänen visiota täytyy laimentaa kansantajuiseksi että se menisi perille. Se menee perille. Mutta miten Huoratron saa sekä hc-punkkarit että hipsterit jonottamaan haleille sieluja puhdistavien keikkojen jälkeen? Toki, sydämiä voittaa hänen nollatoleranssilla kompromisseihin, mutta asiaan liittyy muutakin. Mies nimikkeen takana, Aku Raski, omaa monisyiset voimat sisällään. Yhdessä mielessä hän on intuitiivinen taiteilija ja säveltäjä, alkemisti esoteeriselle äänitaiteelle. Toisaalta hän on tiedemies, joka rakentaa ääniä ja biittejä 1600-luvun viulunveistäjän huolella. Hän on myös esiintyjä – parrakas showmies joka moshaa tiensä yleisön sydämeen.

Huoratron perustettiin dogmaattisena underground –taidekonseptina: hän otti rajoitetun teknologian haltuun Gameboyden muodossa, ja pakotti laitteet sylkemään säröistä äänivallia kuten kukaan ei ollut ennen tehnyt. Laitteisto on kehittynyt loogisena jatkumona musiikin kanssa siitä asti, ja johti Huoratronin debyyttilevyyn Cryptocracy. Se tarjoilee hiottuja agression dynamiikkoja nyanssit iskunvahventiminenaan. Kuten alusta saakka, musiikin määrittelee peloton asenne, halveksunta sääntöjä kohtaan ja omistautuminen aatteellensa.

Huoratronissa saa koko paketin. Yksi mies suorittaa yhtä visiota täydellä kontrollilla metodistaan. Salainen ainesosa? Sen on kaiken tultava aseista riisuvasta lumosta ja presenssistä jotka sen takana oleva mies omaa. Hän tekee siitä kaikesta inhimillistä.

ENNAKKOLIPUT MYYNNISSÄ NYT TIKETISTÄ!
Tiketistä alk. 15 €
http://www.tiketti.fi/tapahtuma/41360

LAUANTAIN AIKATAULU:

KIRPPIS
Klo 10:00 - 15:00

RUOKAREKAT
Klo 11:00 alkaen auki

TERASSI DJ FREAK TIME
Klo 16:00 - 22:00

LIVE
Lipunmyynti auki klo 21:00

Anna M 22:00
Isaskari 00:00
Noah Kin DJ-set 00:30
Huoratron 02:30