PAUKE vol.4

  From until   www.facebook.com/…/657331974435241  
kahvila Kauppayhtiö, Rovaniemi   Show map

Rovaniemeläisen technokansan odotus on viimein päättynyt. Syksy tekee vääjäämättä tuloaan, ja sen myötä on aika painua takaisin bunkkerin lämpöön. PAUKE Vol.4 on tulossa.

Lokakuun ensimmäinen päivä meillä on ilo vastaanottaa yksi Suomalaisen underground technon ykkösnimistä: KARSKI, joka on myös tunnettu hardtechno tuotannostaan Tres nimellä. Karski on pitkänlinjan monipuolinen tuottaja ja dj, ja ennenkaikkea miehen saundeissa kuuluu raskaiden koneiden vääntö, tiukka tumman industrialinen meininki ja paahto. Gos Lea Undergroundin crew odottaa jo innolla!

Line up täydentyy tuoreesta, groovista minimal technosta, sillä Torniosta saapuu Sphere Recordsilla vaikuttava MONOROK. Keikoillansa paljon kehua ja mainetta niittänyt tuottaja saapuu ensimmäista kertaa Rovaniemen yöhön tanssittamaan juhlakansaa !

JUSSA LIIKKANEN. Tämä kokenut techno dj on näkyvä kasvo Rovaniemen technoskenessä. Jussa tunnetaan ammattimaisesta dj työskentelystä eikä tämä technokonkari varmastikkaan jätä tannssilattiaa kylmäksi !

Illan avaa perinteisesti taas toinen PAUKE-klubin resident dj:stä; A-NARC, jolta on odotettavissa alkuiltaan syväluotavaa katsausta technon saloihin.

PAUKE is all about good quality techno bass and good vibes.


——TIMETABLE——

22.00-23.15 A-NARC
23.15- 00.15 JUSSA LIIKANEN
00.15 - 01.30 MONOROK
01.30 - 3.30 KARSKI

LINE UP:

KARSKI (Switch Off & Labrynth)


MONOROK (Sphere Records)


JUSSA LIIKKANEN (Voices)
https://www.mixcloud.com/jussaliikkanen/

A-NARC (Gos Lea Ug)


Visuals by QXA

Fireshow by Tulikukka

DAMAGE: 12€ (sis. narikan)