KBP 2016 - Berghäin

  From until   www.facebook.com/…/173977963020496  
Ilolan Puisto, Helsinki   Show map

Kallio Berghäll vai Berghain. Toisella linjalla, Ilolan puistossa, voit ottaa huikan club matea, sulkea silmät, tuntea basson ja kuvitella hetken olevasi jälleen Berliinissä.

Kollektiv Jurmo, Meltdown Deejays ja Detalji yhdistävät voimansa Kallio Block Partyssä. Puistossa tanssitaan ja chillataan elektropopin, housen, diskon ja teknon tahtiin 14.00 alkaen.

________________________


DJ ARTUR LÄÄTS

Paikalle saapuu suoraan Suomenlahden yli DJ Artur Lääts. Artur keikkailee aktiivisesti Tallinnan teknobileissä sekä järjestää omia UG-bileitä Mürk-poppoon kanssa. Lisäksi Lääts pyörittää omaa levymerkkiä.
KOLLEKTIV JURMO

Kollektiv Jurmon tarina alkoi vuonna 2005 Berliinissä, kun kaksi rumpalia suunnitteli tekevänsä rumpukollaasin akustisilla rummuilla ja tietokoneella. Tämä johti pitkälle tutkimusmatkalle elektronisen musiikin mielenkiintoiseen maailmaan. Alun popahtavampi elektro on vienyt jurmolaiset kohti syvempiä ja tummempia teknon sävyjä ja vesiä. Liveseteissä Jurmo luottaa raudan voimaan ja läppäriä ei keikalla nähdä.

https://www.facebook.com/Jurmo-1402541903295035


MELTDOWN DEEJAYS

Meltdown Deejays on 1993 Vaasassa perustettu, sittemmin helsinkiläistynyt DJ-kollektiivi. Poppoon tämän hetken ajankohtaisin nimi Vesa-Matti tuo oman teknolivesettinsä mestoille. Meltdown on kevään aikana julkaissut Veskun EP:n, jota on saatavilla myös tapahtumassa, ja levyn myötä mies on keikkaillut Stadissa ja Turussa mm. H2Ö-festareilla. Levyjä soittamassa myös Matlåck, Kenth, Zakka ja Harrivaan.

http://meltdown.fi


DETALJI

Detalji on tuore helsinkiläinen elektropoppia, triphopia ja technoa soundissaan sekoittava artisti ja tuottaja. Detaljin ensimmäinen single Melancholy Midsummer valittiin Radio Helsingin Viikon Demoksi ja toinen single Techno Gangsta sai puolestaan soittoa YleX-radiokanavalla, sekä näkyvyyttä kotimaisissa ja ulkomaisissa musiikkimedioissa.

Detaljin livesetistä löytyy täyteläisiä bassolinjoja, groovaavia biittejä ja katkeransuloisia melodioita. Lähiaikoina aktiivisesti keikkaillut Detalji esiintyi viimeksi Konepajan Brunon avajaisissa Hisserin lämppärinä.

"Detalji on tulevaisuuden nimi."
- Jarkko Fräntilä, Rumba
________________________

14-16 DJ Zakka & Harrivaan (Meltdown Deejays)
16-17 Live: Detalji
17-18 DJ Matlåck (Meltdown Deejays)
18-19 DJ Artur Lääts (EST)
19-20 Live: Jurmo (Kollektiv Jurmo)
20-21 DJ Kenth (Meltdown Deejays)
21-22 Live: Vesa-Matti (Meltdown Deejays)
________________________


KALLIO BLOCK PARTY

Kallio Block Party on Helsingin katukuvan ja tajunnan kerran vuodessa räjäyttävä ainutlaatuinen festivaali. Jo kuudetta kertaa järjestettävä pääsymaksuton tapahtuma valtaa Kallion kadut ja puistot kaupunkilaisten omaksi juhla-alueeksi jälleen lauantaina 6.8. Päivän ajaksi kadut täyttyvät ihmisistä, musiikista, hyvästä ruoasta, katutaiteesta ja yhdessä tekemisen ilosta!

Tapahtumalla ei ole aitoja eikä pääsymaksua, vaan kaikki ovat tervetulleita. Kallio-liikkeen vapaaehtoisten toteuttama korttelijuhla on aikaisemmin vallannut mm. Flemarin, Vasiksen ja Kurvin - nyt tapahtuma-alue levittäytyy Ympyrätalolta Linjoille ja Tokoinrantaan. Kaikki messiin!

https://www.facebook.com/events/1843248222569229


YMPÄRISTÖ, SINÄ & MINÄ

Kallio Block Party ottaa tänä vuonna ympäristön entistä enemmän huomioon ja bileisiin tulee enemmän roskiksia, lajittelupisteitä ja bajamajoja. Haastamme kaikki kävijät mukaan pitämään bileet sellaisina kuin niiden kuuluukin - siisteimpinä koskaan.


KALLIO-LIIKE

Kallio Block Partyn järjestävä Kallio-liike on ilman muodollista organisaatiota toimiva, puoluepoliittisesti sitoutumaton yhteisö. Kallio-liike toimii vapaaehtoisuuden periaatteella ja on avoin kaikille Kalliossa ja sen liepeillä asuville, työskenteleville ja oleileville.


#kallioblockparty2016
#kbp2016