KBP 2016 - Kirkko

  From until   www.facebook.com/…/634629860025357  
Kallio Church, Helsinki   Show map

Kallio Block Party menee kirkkoon!

Kallion kirkko avaa ovensa Block Partyjen aikanakin. Kirkossa esiintyy Suomen nuoren polven elektronisen musiikin tunnetuimpia hahmoja, joihin olet saattanut törmätä aiemmin keikalla uimahallissa, taidenäyttelyssä, klubilla tai radiossa. Konsertti alkaa kirkonkellojen soitua klo 18. Tule kokemaan kirkko toisin kuin koskaan ennen!

18.00 - 21.00
Rasmus Hedlund (Ljudverket) LIVE
Hannu Ikola (Aether Series) LIVE
Man Jorge (KOVA, Maanalainen Radio)
Tommi Niskala, Kallion seurakunnan kanttori, Urut

Valosuunnittelu ja -toteutus taiteilijat Jenni Pystynen ja Paula Lehtonen.

Rasmus Hedlund
Rasmus on kansainvälisesti tunnettu taiteilija, joka tutkii ääntä studiossaan. Studio on täynnä erilaisia vempaimia, niin vanhoja kuin itse rakennettujakin. Rasmuksen soundi on laaja ja hän kuvailee sitä omaksi äänen filosofiakseen joka ulottuu tummilta teknoklubeilta ääni-installaatioihin kokeilevissa ympäristöissä. Kirkossa kuulemme täysin ainutlaatuisen livekeikan, joka syntyy juuri käsillä olevassa hetkessä.

Ikola
Ikola on kotimaisen teknoartistina tunnetun Hannu Ikolan toinen puoli. Kansainvälistäkin huomiota herättänyttä Etherwerks-levy-yhtiötään pyörittävä Ikola toteuttaa taiteellisempaa ilmaisuaan Aether Series levymerkin takaa, niin taidenäyttelyissä, elokuvissa kuin rauhallisissa konserteissakin. Ikolan musiikillinen matka on aina kompromissiton ja liikuttava. Kirkossa Ikola soittaa livekeikan, joka vie varmasti uusiin ulottuvuuksiin.

Jorge
Jorge on vanhanajan musadiggari ja vinyylejä soittava DJ, jonka tyylitaju ei koskaan petä. Yli kaksi vuosikymmentä levyjä soittanut mies on yksi kotimaisen elektronisen musiikin salaisista aarteista. Jorge soittaa silkasta rakkaudesta musiikkiin uskomattomalla tarkkuudella ja musakorvalla, jonka me kaikki toivoisimme omaavamme. Jorgen setin aikana niin nuorten kuin vanhempien ihmisten tanssijaloille tapahtuu jotain kummallista ja ne alkavat vipattaa!

Tommi Niskala
Kallion seurakunnan oma kanttori Tommi Niskala avaa urkuparvella palkeet improvisaationa!

Kallio Block Party ottaa tänä vuonna ympäristön entistä enemmän huomioon ja bileisiin tulee enemmän roskiksia, lajittelupisteitä ja bajamajoja. Haastamme kaikki kävijät mukaan pitämään bileet sellaisina kuin niiden kuuluukin - siisteimpinä koskaan.
https://www.facebook.com/events/1843248222569229/

Vapaa pääsy!
Sydämellisesti tervetuloa!

Kuva: Tomi Strömberg