LaavU Free Open Air #3 - Taiteiden Yö

  From until   www.facebook.com/…/270334153343443  
Lammassaari, Oulu   Show map

LaavUn kaikille avoin ja täysin ilmainen puistotapahtuma #3 polkaistaan käyntiin Taiteiden Yössä torstaina 18.8. Tapahtumassa soitetaan elektronista musiikkia laidasta laitaan klo 15-22 välisenä aikana paikallisten artistien voimin. Voit ihailla myös UV-installaatiota taustamusiikilla klo 22-01 välillä samassa paikassa.

Tapahtumapaikalta löydät LaavU-kojun, jonka yhteydestä pikkunälkään grillimakkaraa. Kojulta löytyy myös limua, mehua, kahvia ja teetä, joten varaathan hieman käteistä mukaasi! Kojulla tehdään myös kasvomaalauksia lapsille (ja miksi ei aikuisillekin) klo 15-18 välillä. Voit lainata myös joitain piha-aktiviteetti pelejä kojulta, mm. mölkky löytyy. Korviimme on kantaunut myös villejä huhuja paikallisen taiteilijan taidenäyttelystä tapahtumassa, nähdäänpä siis puistossa! <3


★★★ LINE-UP ★★★

WAZU WEISSENFELT

KOPONEN

MKAYEL

ZSAGE

TIMC

FIX

⦿◉◎◉⦿◉◎◉⦿◉◎◉⦿◉◎◉⦿◉◎◉⦿◉◎◉⦿

DECORATION TAIGA ART

SOUNDSYSTEM 2 KW

⦿◉◎◉⦿◉◎◉⦿◉◎◉⦿◉◎◉⦿◉◎◉⦿◉◎◉⦿

LaavU-kojulla voit liittyä myös yhdistyksemme kannatusjäseneksi, kannatusjäsenenä tuet yhdistyksemme toimintaa. Kannatusjäsenille kahvi ja tee on tapahtumassa ilmaista. Kannatusjäsenyydestä voit lukea lisää alla olevasta linkistä.

https://www.facebook.com/notes/laavu/laavu-kannatusjäsenyys/1104769272920307

Tarjoaa LaavU ♥
https://www.facebook.com/laavunit/