Sumatra with &ME (Keinemusik, Berlin)

  From until   Buy tickets   www.facebook.com/…/1071959219551316  
Konepajan Bruno, Helsinki   Show map

Loppuunmyydyt Sumatra-bileet saavat jatkoa heinäkuun lopussa.

Sumatra-kollektiivi iskee 29.7. Konepajan Brunon massiiviseen teollisuushalliin. Tällä kertaa paukut on laitettu buukkaukseen ja illan pääesiintyjäksi saapuu berliiniläinen &ME

Sumatran tahtiin pääsee poikkeuksellisesti fiilistelemään 12 tuntia putkeen. Tapahtumaa nimittäin käynnistellään jo kello 16 alkaen Sumatran residenttien b2b-sessarilla Brunon terassilla (vapaa pääsy), josta jatketaan illemmalla hallin puolelle. Saavu siis hyvissä ajoin paikalle virittäytymään tunnelmaan.

LINEUP:

&ME (keinemusik)

2000-luvun alussa uransa aloittanut &ME tunnettiin alkutaipaleellaan mm. NR& kokoonpanosta, jossa toimivat myös Rampa ja Nomi (Hercules & Love Affair). Miehen sooloura lähti nousukiitoon viimeistään vuonna 2009, kun hän julkaisi kappaleensa F.I.R., josta muotoutui kansainvälinen klubihitti. Sen jälkeen &ME onkin noussut yhdeksi genrensä arvotetuimmista artisteista, jonka studiosta on lähtenyt maailmalle toinen toistaan kovempia hittejä.

&ME on yksi tunnetun saksalaisen Keinemusik levy-yhtiön perustajajäsenistä ja keikkaileekin aktiivisesti muiden labelin jäsenten kanssa ympäri maailmaa. Jäseniin lukeutuu &ME:n lisäksi Adam Port, Rampa, David Mayer, Reznik sekä lafkan vaikuttavasta visuaalisesta ilmeestä vastaava Monja Gentschow.

&ME saapuu nyt ensimmäistä kertaa keikalle Suomeen. Ja mikäs sen mukavampi ensikosketus paikalliseen klubiskeneen kuin Sumatra ja lokaationa Konepajan Bruno.


ALVAR & OW
ERIC FILIPUS b2b JUSTUS VALTANEN
MOUVMENT
VJ LU KA

Liput 13€
(terassille vapaa pääsy)
Liput myynnissä Holvissa: https://goo.gl/s5GZat