Moderat + Telefon Tel Aviv - The Circus, Helsinki

  From until   Buy tickets   www.facebook.com/…/1619036435079773  
The Circus, Helsinki   Show map

Monkeytown Live & The Circus ylpeänä esittää:

MODERAT HELSINKIIN KLUBIKEIKALLE SYYSKUUSSA
+ Telefon Tel Aviv
& Axel Thesleff

Sunnuntaina 11.09.16, The Circus, Helsinki
Liput palvelumaksuineen 32,50 euroa Ticketmasterista
http://bit.ly/28MlwWS

Ovet auki klo 19:00, K-18

Aikataulut / Timetables
19:00 ➤ Axel Thesleff
20:10 ➤ Telefon Tel Aviv
21:00 ➤ Moderat
Moderat esiintyminen kestää noin 1,5 tuntia.
Moderat performance will last around 1,5 hours.
_______________________________________

Modeselektorin & Apparatin legendaarinen yhteisprojekti Moderat saapuu vihdoinkin Helsinkiin täydellä bändikattauksella! Tuskin kukaan kokoonpano on vienyt Berliinin elektronista musiikkia jokaiselle viidelle mantereelle yhtä suurella intohimolla ja tahdonvoimalla kuin nämä kaksi raskaansarjan esiintyjäkaartia. Keväällä yli 12 vuoden yhteisen taipaleensa myötä, Moderat julkaisi kolmannen albuminsa.

Modeselektorin Gernot Bronsert ja Sebastian Szary ovat bassomusiikin jättiläisiä. Yhdessä vakuuttavien vierasartistien ja kahden levy-yhtiönsä Monketownin ja 50Weaponsin kautta he ovat painaneet lopullisesti puumerkkinsä maailmanlaajuiseen ug skeneen. Modeselektor omaksuu ja uudistaa pienimmätkin muutokset globaalilla bassomusiikin kentällä omintakeisilla äänimaisemillaan ja erehtymättömällä huumorintajullaan, heijastaen raakaa ja täyttä 1990 -luvun Berliinin klubiskeneä.

Apparat (Sascha Ring) voisi tuskin olla päinvastaisempi. Hän sulattaa teknistä elektronista soundiaan sydämelliseen ja sielukkaaseen poppiin. Jokaisella albumillaan hän on uudistanut itseään henkilökohtaisella, tyylillisellä ja ja sosiaalisella tasolla; tuoden yhä vahvemmin tunteellista persoonaansa päivänvaloon, matkaten aiemmin tuntemattomiin musiikkityyleihin ja sisällyttäen vierailevia artisteja mukaan. Hän perusti yhdessä T. Raumschmieren kanssa Shitkatapult -levy-yhtiön.

Elokuva-alan ihmiset sanovat ristiriitaisuuksien luovan uskottavia henkilöhahmoja ja Moderatin musiikissa voikin sellaisia löytää paljon. Hauskuutta ja syvällisyyttä, ekstaasia ja melankoliaa. Strobovalojen vimmassa Moderat ei pelkästään aikaansaa sinua hikoilemaan, he voivat myös saada kyyneleen vuotamaan.

Varaa ajoissa lippusi syksyn sykähdyttävimpään audiovisuaaliseen musiikki-iltaan!

http://moderat.fm
https://www.facebook.com/moderat.band
https://twitter.com/ModeratOfficial
https://www.instagram.com/moderat_band