Green Grass Music Pt. 1: Electronic piknik

  From until   www.facebook.com/…/1133945113291808  
Pikkuveskun ranta, Lahti   Show map

Green Grass Music on Pikkuvesijärven äärellä järjestettävä koko päivän ilmainen ympäristötietoisuutta lisäävä musiikkitapahtuma.

Kesällä on mahdollisuus antautua basson ja mystisen musiikin valtaan Lahden kauneimmassa kaupunginosassa, puistoon tulee esiintymään kirjava joukko artisteja jotka takaavat kaikille unohtumattoman kokemuksen.

Green Grass Music starttaa kesän kuumalla yhdessäololla ja tanssimisella puistossa, aloitetaan kesä tyylillä!

Puistokansaa tanssittamassa:

Prokres
Sampo Lahtinen aKa Prokres, DJ / Producer of D&B and darker industrial adhd Techno. Proud member of Entropy, Häiriö and Outrageous Crew.


Pletova
Pletova (Aleksi Peltonen) on dj/tuottaja Helsingistä. Hänen keikoillaan kuullaan säröteknosta leijaileviin melodiohin, sekä mukaansa tempaaviin rytmeihin. Hän on ollut alusta asti pyörittämässä Häiriötä, joka järjestää ug-bileitä ja pyörittää podcast-sarjaa.


Aki A. & Lasse Larkovuo
Leos De Janeiro eli Lasse & Aki tunnetaan groovaavista bassolinjoistaan ja hyvästä lavakarismasta. Molemmat ovat yhdessä ja erikseen pyöritelleet sukkia niin Suomessa kuin maailmallakin. Miehet tietävät, miten tanssilattia sytytetään liekkeihin ja tuovat aina mukanaan taianomaista energiaa.


Kamiz
Kamiz on super bailujen resident DJ.
Hänen musiikkinsa koostuu pääosin bassovoittoisesta musiikista grimesta junkkaan, mutta house ja tekno on kanssa lähellä tämän miehen sydäntä. Pikku-Veskulla musiikillisesti on luvassa laaja skaala.


MentalMap
Musiikki on aina ollut tärkeä osa hänen elämää.
Elektroniseen musiikkiin MentalMap tutustui 90-luvun alussa.
Kuljettuaan pitkän ja mutkikkaan matkan erilaisen
musiikin poluilla hän löysi 2000-luvun alussa Deep/Proge/Tech-Housen.Kahdeksan vuoden kuuntelun pohjalta hän alkoi itse miksata ja suunnitella omaa soundia... Syvää, kaunista ja synkkää.


Hani
Mies rekursion silmässä vaihtaa inkkaripäähineen karvaiseen stetsoniin ja tuo Green Grassiin pitkään kesää odottaneet rakkauden rytmiikkaa tihkuvat ääniaallot.
Lempeän energiset rummut ottavat kuuntelijan hennon keinuvaan syleilyyn kuljettaen läpi melodisten maisemien.
Miehen kesädebyytti Green Grassissa toteutuu nimellä Hani.

Kaikki ovat tervetulleita tapahtumaan, mukaan aurinkoinen mieli unohtamatta eväitä ja juomia :)

Favorites 1