Sumatra: The Hanging Gardens of Babylon w/ Shenoda (UK)

  From until   Buy tickets   www.facebook.com/…/484334285111021  
Helsinki, Helsinki   Show map

Kellohallin loppuunmyytyjen bileiden jälkeen Sumatra iskee jälleen ja rakentaa Babylonin riippuvat puutarhat Helsinkiin.

Tämä yksi maailman 7 ihmeestä on tarinoiden mukaan kuningas Nebukadnessarin rakastetulleen rakennuttama kolossaalinen viidakkomainen puutarha, joka kirjoitusten mukaan oli niin korkea, että se näytti riippuvan taivaasta. Toisin kuin muut maailman ihmeet, tutkijoille on kuitenkin jäänyt mysteeriksi missä puutarhat sijaitsivat – vai olivatko ne edes olemassa? Jotta puutarhojen mysteeri säilyisi, pysyy juhlapaikan sijainti visusti salaisena.

Yhdessä VJ:n, arkkitehdin ja valosuunnittelijoiden kanssa Sumatra rakentaa riippuvan puutarhan, joka täytetään Plantagenin viidakkokasveilla. Käyttöön erikoisluvalla saatu vaikuttava suuri salainen juhlatila aivan Helsingin ytimessä pistetään jytisemään maksimikapasiteetilla L-acousticsin äänentoistoa. Osta lippu ja saavu Tuomiokirkolle Unioninkadun puolelta, niin sinut ohjataan perille salaiseen puutarhaan. Vastaavanlainen bilekokemus ei tule toistumaan.

Lineup:
SHENODA (UK)
Sumatran headlinerina nähdään lontoolainen Shenoda, joka saapu ensimmäiselle keikalleen Suomeen. Muun muassa Boiler Roomissa, Warehouse Projectissa ja Fabricissa dj-seteillään mainetta niittänyt tuottaja tunnetaan omintakeisesta housen ja teknon rajamailla tasapainottelevasta musiikistaan. Juuri nimekkäälle Aus Musicille signattu Shenoda tunnetaan myös Huxleyn kanssa tehdyistä yhteisbiiseistä, sekä omasta showstaan Rinse FM:llä.

ALVAR & OW
ERIC FILIPUS
MOUVMENT b2b TOMAN BAI
VJ LU KA
Arkkitehtuuri: EILO HATAKKA

Liput 13€
(+narikka)
Liput myynnissä Holvissa: https://goo.gl/YbmuAq
Osta lippu ja saavu Tuomiokirkolle Unioninkadun puolelta, niin sinut ohjataan perille salaiseen puutarhaan.

Yhteistyössä: Aperol & Plantagen