Harder.fi: Keelhaul

  From until   Tickets 5€   Age limit: 18   www.facebook.com/…/204638606574883  
Ravintolalaiva Wäiski, Helsinki   Show map  
hard

Lähes kolme vuotta on vierähtänyt siitä, kun Harder.fi kollektiivi edellisen kerran kokosi voimansa yhteen ja viihdytimme yleisöä Tampereella, Pyynikin rannalla. Nyt on kuitenkin tullut aika seilata syvemmille vesille ja nyt onkin aika tullut kokoontua musiikin ääreen merellisissä tunnelmissa Ravintolalaiva Wäiskissä, Helsingin Hakaniemessä.

Luvassa tuttuun tapaan niitä parhaita tuulia, kun Harder.fi toimittaa kanssamatkustajilleen täyden ruumallisen hardimpaa konemusiikkia; rajoittamatta kuitenkaan arsenaalia vain yhteen tai kahteen genreen. Luvassa siis monipuolinen meriseikkailu (no oikeastihan laiva ei liiku rannasta mihinkään, joten turvallisin mielin vaan mukaan) meren kovimpien tyrskybiittien tahdissa.

xl8r vs Decion
Laivamme kippari on valjastanut (kirjaimellisesti) rinnalleen vierailevan perämiehen Koneradion rykementistä ja yhdessä he ampuvat yleisöön täyslaidallisen saastastakin saastaisempaa NRG:tä. Ruoska viuhuu ja orjakaleeri soutaa!

JKA vs Yaya
Kauneimman Frekattimme kannelta kaikuvat energiset rytmit, kun kadettimme Jka ja Yaya puhaltavat tuulta purjeisiin hardtrancen voimin. Menoa ja meininkiä ei tästä setistä puutu ja kovimmankin kannenpolkijan kunto on koetuksella.

Camfer vs Andy F
Merijalkaväki marssii ja rumpu pauhaa Camferin ja Andy F:n astuessa komentosillalle. Saksalaishenkisten hardtrance-rytmien voimalla rykementti kyntää merta ja rankaisee rautaisen nyrkin voimalla.

Xelfer vs Ozma
Merien syvimmästä syövereistä nousevat Krakenin palvojat Ozma ja Xelfer. Alkukantaisilla, vertahyytävillä hardcore-riiteillään he päättävät illan manaamalla suurimmat merihirviöt esiin. Liittykää siis vielä viimeiseen tanssiin ennen kuin vajoamme kaikki yön syvimpään pohjaan.

Stone Cold vs Acidrocker
Kadettikoulumme karsinnasta erottuivat huutoäänestyksestä nämä kaksi sankaria, joiden yhteinen merellinen avioliitto tarjoaa meille varmasti unohtumattoman kokemuksen.

Lisäksi tapahtumaan valitaan kaksi soittajaa DJ-skaban perusteella.

Liput 5€ + narikka, ovet aukeaa 21:00 ja pauke alkaa välittömästi TÄYSILLÄ!

Lippuja saa ainoastaan ovelta, joten saavuttehan paikalle ajoissa varmistaaksenne sisäänpääsyn!