Danceteria & FADE presents HEIKKI L & TEMPER2 - United Tour - Fat Lady / Tampere

  From until   www.facebook.com/…/979911828725165  
Fat Lady, Tampere   Show map

DANCETERIA & FADE presents
HEIKKI L & TEMPER2 United Tour

Pe 6.5.
Fat Lady, Tampere

HEIKKI L (Danceteria, Sony Music)
TEMPER2 (FADE, Playground Scandinavia)
THRILL MODE (Floorluv)
EVERT
+ MIXTAPE CONTEST WINNER: ROMAN SUHANOV

Kaksi maan tunnetuimpiin kuuluvaa elektronisen tanssimusiikin klubibrändiä DANCETERIA ja FADE yhdistävät voimansa ainutlaatuisen yhteiskiertueen muodossa! Samalla juhlistetaan kiertueen headlinereitten Suomen Housen kummisedän HEIKKI L:n ja festivaaleja ja klubeja viime vuodet isosti rokanneen TEMPER2:n yhteissinglen “UNITED” julkaisua!

Jo 11 vuoden ajan DANCETERIA on tuonut maahan maailman isoimpia House- musiikin nimiä, joista mainittakoon mm. Mark Knight, Stefano Noferini, Jay Lumen, Dyro, Deniz Koyu. Samoin pitkään eli nyt kuudetta vuodetta toimiva FADE on tunnettu tapahtumissaan näyttävistä videovisuaaleista, sekä huippuluokan kotimaisista, sekä ulkomaisista House- ja Techno- vieraista.

Luvassa on siis parasta soundia Housen eri alalajeista aina Future Housesta Techiin ja Big Roomista Bass Houseen, isoja videovisuaaleja, dekoraatioita ja maan parasta klubifiilistä!

Tapahtumassa nähdään dekkien takana HEIKKI L, TEMPER2, Floorluv- klubistaan ja kovista julkaisuistaan tunnettu THRILL MODE, paikallista osaamista näyttämässä EVERT ja mixtape- skaban voittaja.

Nähdään tanssilattialla!


WE MAKE IT UNITED

www.facebook.com/djheikkil
www.facebook.com/temper2