FRI 15.4. Supreme: ORKIDEA, Fitme, Stone Cold (VAASA)

  From until   www.facebook.com/…/1662889873963786  
Leipätehdas / DOM Munkhaus, Vaasa   Show map

FRI 15.4. Supreme Special: ORKIDEA, Fitme, Stone Cold, Sizzler, Tony Puerto, Inglorious Bassterds, Illegal Act & Digital Reaper.

Huhtikuussa Supremen päälavalla nähdään huikea ORKIDEA, joka on yksi Suomen ja koko skandinavian tunnetuimmista pitkänlinjan konemusiikin vaikuttajista aina 90-luvulta alkupuolelta saakka. Orkidea tunnetaan parhaiten uniikista, trancea ja progea yhdistelevästä soundista, joka kunnioittaa tiukasti underground juuriaan. Keikkoja hänelle on kertynyt yli 1500kpl ympäri maailman aina Lontoon Ministry Of Soundista, Ibizan Cafe del Mariin ja Berlinin Tresoriin. Miehen tuotantoa ovat tukeneet keikoillaan mm. Pete Tong, Sasha, Armin van Buuren sekä Tiesto. Orkidean tuotantoa on luukutettu Youtubesta ja muista lähteistä yli 6 000 000 kertaa ja NYT tämä mies saapuu Vaasan Leipätehtaalle!

Residenttien TONY PUERTON ja INGLORIOUS BASSTERDSIN lisäksi lauteet lämmittelee DJ FITME, jonka mixtapeja on soitettu Youtuben kautta jo yli MILJOONA kertaa. Tarjolla tuttuun tapaan Leipätehtaan perällä on myös SIZZLERIN isännöimä rankempi hard-stage, jonne vieraaksi saapuu STONE COLD sekä ILLEGAL ACT & DIGITAL REAPER. Tässä on tarjolla taas sellaiset bileet joita ei kannata missata!

► LIPUT: 10€

► SUPREME-STAGE
ORKIDEA
FITME
TONY PUERTO
INGLORIOUS BASSTERDS


► HARD-STAGE!
STONE COLD
SIZZLER
ILLEGAL ACT & DIGITAL REAPER

VOITA VIP-PAKETTI!
Jos kiinnostaa voittaa mehevä VIP-PAKETI sinulle + 4 ystävällesi ja bailata vähintään kuin huomista ei ole, niin osallistu kutsukilpailuun. Jaossa nopeimmille osallistujille myös ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY! Tarkemmat ohjeet alta:

► VIP-PAKETTI: Kutsu vähintään 30 ystävääsi FB-tapahtumaan, ja kommentoi seinälle ”SUPREME + montako kutsuit”. Kaikkien tämän tehneen kesken arvotaan upea palkinto, jossa voit voittaa illaksi oman pöydän sisäänpääsyineen ja sopivasti tarjoilua sinulle ja neljälle kaverillesi.

► ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY (5 nopeinta): Kutsu vähintään 100 ystävääsi FB-tapahtumaan, ja kommentoi seinälle ”SUPREME + montako kutsuit”. VIISI nopeinta voittaa suoraan itselleen ilmaisen sisäänpääsyn bileisiin ja osallistuu automaattisesti myös VIP-PAKETIN arvontaan.

VARAA VIP-PÖYTÄ:
Jos et luota tuuriisi, niin voit myös varata pöydän itsellesi ja varmistaa huolettoman sisäänpääsyn bileisiin. Lisätietoja VIP-PAKETEISTA saa osoitteesta info [ÄT] digisem.fi