Soul of the Undergound // #007 // 24.03.2016

  From until   Tickets 8€   Age limit: 18   www.facebook.com/…/1728136080756437  
Paino., Turku   Show map  
house, techno

Soul Of The Underground -konsepti tuo Painavan deep housea ja teknoa yhdistelevän kokonaisuuden kaupungin laadukkaimpaan ja puhutuimpaan klubiin, Painoon. Soul Of The Underground vahvistaa tätä iltaa varten omia rivejään kahdella loistavalla paikallisella teknosielulla. Tuleva tapahtuma järjestetään kiirastorstaina, joka tarkoittaa myös sitä että seuraava päivä on pitkäperjantai eli pyhäpäivä.
_______________________________________________

JOHN MAJOR on vaikuttanut Turun klubeilla ja undergound skenessä jo lähes kahdenkymmenen vuoden ajan. Tummanpuhuvasta soundistaan tunnettu John Major on odotettu vieras tulevaan SOTU iltaan.

Suomen John Digweediksikin tituleerattu HOMEGROVE tekee debyyttinsä Soul Of The Undergroundiin ja Painoon. Tinkimättömästa, sekä laadukkaasta soundistaan tunnettu Homegrove tulee olemaan myös loistava lisäys illan mahtavaan kokoonpanoon.

Illan isännät ALEC HALL & TIBERIUZ ovat tehneet pitkään yhteisiä klubeja ja keikkoja. Vastikään turkulaistunut Tiberiuz on vaikuttanut aikaisemmin erityisesti Helsingissä, yhdessä Alec Hallin kanssa tehtailemiensa menestyneiden klubi-iltojen ja radio-ohjelman puikoissa. Tätä iltaa varten herroilta on luvassa intensiivinen neljän soittimen b2b -setti, jonka todistamista suosittelemme vahvasti kaikille!

✖ JOHN MAJOR (rubiX, Faber, X-Rust)
https://www.facebook.com/djjohnmajor


✖ HOMEGROVE (X-Rust, Cielå)
www.facebook.com/homegrove


✖ ALEC HALL & TIBERIUZ (SOTU)
https://www.facebook.com/djalechall
https://www.facebook.com/djtiberiuz_______________________________________________

Klo: 22-04
Liput:

Ovelta 8€ + eteispalvelumaksu
Opiskelijakortilla 6€ + eteispalvelumaksu

Kontakti: [email protected]
_______________________________________________

Soul Of The Underground // #clubsotu // /sets/sotu //

"Be ready… SOTU warriors are coming!"

Favorites 1