POINT BREAK PRESENTS: TOOLROOM LIVE

  From until   Tickets 18€ Buy tickets   Age limit: 18   http://pointbreak.fi/  
Kaivohuone, Helsinki   Show map  
house, techno

TOOLROOM LIVE / PROK & FITCH / JULIET FOX / DJ EFO / THOMAS E

Point Break tuo ensimmäisen kerran koskaan Suomeen Toolroom Live:n .Toolroom Records on huippu-DJ Mark Knightin omistama sekä johtama levy-yhtiö, joka on vuosien saatossa kasvanut elektronisen musiikin edelläkävijäksi sekä yhdeksi johtavista yhtiöistä. Toolroom Live on tapahtuma jossa esitellään nyt jo vahvoja näyttöjä antanut kaksikko Prok & Fitch sekä tulevaisuuden huippulupaus Juliet Fox.

Prok & Fitch

Tämä lontoolainen kaksikko yhdisti voimansa 8 vuotta sitten ja ovat siitä lähtien niittänyt menestystä ympäri maailmaa, esiintyen maailman arvostetuimmilla klubeilla kuten Ibizan Space ibiza, New Yorkin Cielo, Lontoon Ministery of sound ja Manchesterin Sankeys.
Lisäksi duo on pyörittänyt levyjä mm. Ultra music festivaleilla, Sunburn Festivaleilla sekä heidät on nähty 4 kertaa maailmankuuluissa Sensation white -bileissä, lista senkun jatkuisi!

Prok & Fitch ovat rakastettuja erityisesti silkinpehmeästä rytmistään ja vangitsevasta bassolinjoistaan, he omaavaat todella unikin soundin. Siksipä kaksikon oma Floorplay podcast vetääkin puoleensa 10 tuhansia kuulijoita kuukaudessa, todistaen että heidän vetovoimaansa on hankala sivuuttaa.

He ovat vakiinnuttaneet asemansa house musiikin johtajiksi, ja ei ihmekään sillä heidän nimensä kukoistavat jatkuvasti Beatportin top 10 -listalla, pyörittävät omaa levy-yhtiötä ja kuuluvat ehdottomasti tämän vuoden kovimpiin tech-house artisteihin.

Jos viime vuosina parin vikkelä luonne, käsittämätön taito ja tinkimätön asenne johdattivat tien menestykseen, niin tulevana vuonna rikotaan rajoja maailmanlaajuisesti.

Juliet Fox

Juliet Foxin energinen asenne, ja persoonallinen tapa tuottaa musiikkia tekevät hänestä loistavan pakkauksen kokonaisuudessaan. Hän on dynaaminen DJ, tuottaja ja radiojuontaja Mark Knightin mukaan hän on tulevaisuuden suuri DJ-lupaus house ja tech-house genressä!

Dj Efo

Dj Efo ei esittelyjä kaipaa, jo monta sataa keikkaa soittanut Point Breakin residentti ja mies R3Din menestyksen takana. Ensimmäisen kosketuksen soittimiin on tullut vuonna 2000 joten kokemusta on kertynyt jo yli 15 vuotta. Efo on tunnettu energisistä seteistä jotka pitävät tanssijat väkisin liikkeessä. Point Breakin residenttinä ja artistivastaavana Efo on ollut vuodesta 2013 lähtien.

Thomas E

Thomas E on tuttu kasvo R3Distä sekä mm. aiemmista Point Break bileistä. Nuori, kunnianhimoinen Dj ja tuottaja jonka intohimo Houseen ja erityisesti Tech Houseen on loppumaton.

Line-up:

Prok & Fitch
https://www.facebook.com/ProkFitch/?fref=ts


Juliet Fox
https://www.facebook.com/djjulietfox/?fref=ts


Dj Efo
www.facebook.com/djefofin
www.soundcloud.com/dj-efo

Thomas E
https://www.facebook.com/thomasemusic/?fref=ts

Iso Puistotie 1
Kaivohuone
00140
Helsinki

Favorites 2