CARCELOT

  From until   www.facebook.com/…/1212654738746484  
Bar VIKKULA, Tampere   Show map

CARCELOT

TAMPERE 2.4.2016 //PSYTRANCE//

14. päivä syyskuuta 2015 LIGO:n (Laser Interferometer Gravitational-Wave Observatory) tutkijat havaitsivat avaruuden rakenteessa vääristymiä eli gravitaatioaaltoja. He paikansivat aaltojen alkulähteeksi kahden mustan aukon yhdistymisen noin miljardin valovuoden päässä yhtä monta vuotta sitten.

Carcelot-tiimin jäsenet pistivät hikiset päänsä yhteen ja tarkistivat laskelmat. Tarkistusten tulokset osoittivat, että gravitaatioaaltojen lähde ei suinkaan sijaitse miljardin valovuoden päässä Magellanin pilvien suunnalla, vaan Tampereella, Keskustorin reunalla. Myöskään ajankohta ei osunut LIGo-tiimillä aivan kohdalleen. Tapahtuma vääristi/vääristää avaruutta niin voimakkaasti, että myös aika menee hämmennyksestä hieman kierteelle. Omien laskelmiemme mukaan kyseisen tapahtuman ajankohta sijoittuu tulevaisuuteen, tämän vuoden huhtikuun toisen ja kolmannen päivän väliselle yölle.

Tajusimme välittömästi ainoan mahdollisen selityksen sille, että mikä voisi olla niin massiivinen tapahtuma että se vetäisi ajan ja avaruuden noin pahasti solmuun: uudet CARCELOT!
Menneisyys ja tulevaisuus ovat yhdistyneet samaan aika-avaruuden pisteeseen ja meidän velvollisuutenamme on luoda tuohon pisteeseen ajan rakenteen romahduttavaa saundia tai muuten todellisuuteen syntyy epäjatkuvuuskohta, jonka seurauksia eivät uskalla edes perversseimmät teoreettiset fyysikot arvailla.

Apuumme ryntää psykedeelisen tanssimusiikin kovimpia nimiä ympäri Suomea sekä uskomaton dekotiimi, jotka ovat enemmän kuin päteviä luomaan tuolle luonnonlakeja pilkkanaan pitävälle energiapurkaukselle sen vaatimat puitteet. Uskomattoman häikäisevien visuaalien ja syvälle maailmankaikkeuden ytimeen asti ulottuvan äänimaailman yhdistelmä saa jopa aika-avaruuden heräämään villiin tanssiin ja rikkomaan omia sääntöjään.

Kutsummekin nyt kaikki kynnelle kykenevät tietoisuudet juhlistamaan tätä historiallista tapahtumaa ja liikuttamaan lihaisia kulkuvälineitään todellisuuden kanssa samaan tahtiin. Tällä tavalla saamme myös varmistettua, että tapahtuman vaikutus ei jää ainoastaan fyysisen maailman tasolle, vaan satojen ihmismielien räjähtävä avautuminen Vikkulan tanssilattialla saa aikaan myös metafyysisen tunneimpulssin, joka synkronoituu menneisyyden kanssa ja synnyttää juhlakansan hippokampuksien kautta henkisen yhteyden viime syksyn CARCELOIHIN ja niissä syntyneisiin transsitiloihin.

Luvassa on ihmiskunnan menneisyyden ja lähitulevaisuuden sekä fyysisen ja metafyysisen maailman voimakkain tapahtuma, jonka synnyttämät aallot heijastuvat ajassa ja avaruudessa jokaiseen mahdolliseen suuntaan ja vielä pariin mahdottomaankin. Napatkaa siis silmät, korvat ja muut havainto- ja mittauslaitteet mukaan, vetäkää tanssijalat päähän ja suunnatkaa huhtikuun ensimmäisenä lauantaina Vikkulaan observoimaan ajan ja avaruuden historiallista yhteensulautumista!

Linjat Ylös puskemassa:

Noitatohtori


Korento


BioPolar


DeLic


Dogora


Haemaerae


Bilevenuena toimii erittäin hyvin sisäänajettu, keskustorilla sijaitseva Bar Vikkula, jonka ilmiasusta saapuu huolehtimaan Joensuulainen Fiktio. Paikalle loihtii häikäisevän valoshown Tampereen oma Pyrokratia crew! Tule, näe, ja koe sauva- ja tappisolujesi ennenkokematon generatiivinen integraatio.

Decoration:
Fiktio Deko
https://www.facebook.com/fiktiodk/?fref=ts

Decoration:
Harha

Decoration:
Freaky Fauna

L.E.D show:
Pyrokratia present: Only real men can handle three balls
https://www.facebook.com/pyrokratia


Varsinaista sisäänpääsymaksua ei ole, mutta pakollinen narikka kustantaa 2e. Halutessasi voit tulla kanavoimaan hyviä fiiliksiäsi kannatusmaksupisteellemme muodossa tai toisessa. Olisimme nöyrän kiitollisia muutaman euron tuesta. Esimerkiksi jos nappaat vaikka vitosen setelin mukaan, saat hoidettua sillä kätevästi narikan ja kannatusmaksun yhdellä sulavalla ranneliikkeellä. Näin edesautat omalta osaltasi toimintamme jatkuvuutta ja mahdollistat jatkossakin nämä hulvattoman höyrypäiset happihyppyhulinat!

Kannatusmaksun maksamalla saat ranteesi ympärille pienen palasen rakkaudella askarreltua käsityötä, joka kertoo koko ympäröivälle maailmalle, että olet tieteen ja taiteen innokas tukija ja muutenkin ihan ältsin hyvä tyyppi. Lisäksi jokaisen kannatusmaksun maksaneen kesken arvotaan illan lopuksi YLLÄTYSPALKINTO!

Ota siis tiukka käsikonkka, niskalenkki, kädenpuristus, halaus, tahi muu vahva ote itsestäsi, ystävistäsi, sekä tuntemattomista tuttavuuksista ja suunnatkaa keskustorille!


TEEERRVETULOOOO!!

Favorites 2